Hollywoods aller lengste ekteskap

Til tross for flere store skillsmisser i filmbyen det siste året, er flere av de største kjendisene fortsatt lykkelig gift etter flere tiår.

48 ÅR: Martin Sheen (72) er kjent fra blanet annet «Apokalypse nå» og «The Departed». Han er også faren til skandalemakeren Charlie Sheen, og har tre andre barn med Janet Templeton, deriblant Emilio Estevez. Foto: Stella Pictures
48 ÅR: Martin Sheen (72) er kjent fra blanet annet «Apokalypse nå» og «The Departed». Han er også faren til skandalemakeren Charlie Sheen, og har tre andre barn med Janet Templeton, deriblant Emilio Estevez. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sommeren har vært full av store kjendisbrudd. Tom Cruise og Katie Holmes sjokkerte verden den 29. juni da de bekreftet at de skulle skilles. Og tidligere den samme måneden endte Johnny Depp og Vanessa Paradis sitt 14 år lange forhold.

- De som ønsker å bli kjendiser har ofte mange traumer, forsvarsstrategier og sans for drama, og det er egenskaper som ofte ikke gjør seg i et forhold. I tillegg lever de i ulike verdener og er borte fra hverandre over lengre tid. Mange er svært narsissistiske og vet ikke hvordan de skal ta vare på hverandre, sa Dr. Drew Pinsky til Access Hollywood tidligere i år.

Faktisk skiller så mye som 65 prosent av kjendiser seg. Men det er ikke bare håpløst med kjærligheten i filmbyen. Skuespillerne Meryl Streep fra «Mamma Mia», Dustin Hoffman fra «Rain Man» og Jeff Bridges fra «Tron», er blant de som har holdt ut aller lengst.

Se listen over de ti lengste ekteskapene i bildespesialen under.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjernet gifteringen da nyheten kom ut 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer