I BRANN: Hollywood-profil Gunilla Perssons hus har brent ned. Hun mener det bare er flaks at hun kom seg unna med livet i behold. Foto: Splash News / NTB Scanpix
I BRANN: Hollywood-profil Gunilla Perssons hus har brent ned. Hun mener det bare er flaks at hun kom seg unna med livet i behold. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Gunilla Perssons:

«Hollywoodfruer»-stjernas hus brant ned: - Jeg kunne dødd

Fem ble skadd da Gunilla Perssons hus brant til grunnen. 

Publisert

«Svenske Hollywoodfruer»-stjerne Gunilla Perssons hus har brent ned. Det skriver svenske Aftonbladet, som siterer amerikanske NBC.

Tv-profilens hus i Pacific Palisades-området gikk med i det som var flere branner i gata. Totalt to hus ble totalskadd, og fem personer skal være skadet. Tilstanden til to av dem skal være kritisk.

- Om jeg hadde forsøkt å ta meg inn gjennom flammene, kunne jeg ha dødd. Min datter ville gå inn og lete etter kattene, men jeg sa nei. Man kan ikke gå inn i en brann, forteller hun til den amerikanske kanalen.

Tv-bilder viser brannen har ødelagt husene som i natt sto i full flamme. En av kattene til Persson er antatt død som følge av brannen. Hennes mor Iris (90) skal være en av de skadde.

- Vi bryr oss ikke om eiendelene våre, vi bekymrer oss for mamma, sier den svenske hollywoodfrua til kanalen.

Det var 02:14 i natt at brannmannskaper rykket ut til stedet. Totalt 88 mennesker måtte til for å slukke flammene. Susanne Nylén, pressesjef i svenske MTG, forteller til Aftonbladet at de foreløpig har lite informasjon.

- Det stemmer at det har vært en stor brann i Gunillas og naboenes hus, men vi vet ikke så mye mer enn at brannen startet hos naboene. Vi har et team på plass nå, fordi vi spiller inn ny sesong. Vi har kontinuerlig kontakt med Gunilla på sykehuset, forklarer hun.

TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», der Persson har en stor rolle, har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm. Høylytte diskusjoner, drama og krangling er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer