«Hollywoodfruer»-stjerna: - Jeg bestikker barna

Det er ikke alltid like lett for Maria Montazami å få barna foran kameraet.

FAMILIEKJÆR: Maria Montazami, kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», sier hun bestikker noen av barna for å få dem til å være med i serien. Foto: TT NYHETSBYRÅN
FAMILIEKJÆR: Maria Montazami, kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», sier hun bestikker noen av barna for å få dem til å være med i serien. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære, svenske realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har introdusert det skandinaviske publikum for noen av Sveriges mest glamorøse damer.

Divaene har bosatt seg i Hollywood, og viser fram en hverdag bestående av shopping, familieliv og luksus.

En av damene som har vært med lengst, er den tidligere modellen Maria Montazami (50).

50-åringen har en lojal fanskare, som følger med på hennes dagligliv med dekorering av hjemmet, middager med familien og andre prosjekter. Det er likevel ikke alltid enkelt å få hele familien med foran kameraet.

- Høres forferdelig ut

Realitystjerna er gift med eiendomsmegleren Kamran Montazami, og sammen har de fire barn.

Hun har tidligere fortalt at hun prøver å lære barna svensk, samtidig som hun pusher dem til å gjøre sitt beste på skolen.

Det er likevel ikke alt som kommer gratis. I et intervju med svenske Expressen forteller Montazami at hun noen gang må ty til bestikkelser for å få barna foran kameraet.

- Det er bare å bestikke barna med penger. «Gjør du det her, så får du det der». Det høres forferdelig ut, men det er den beste metoden, sier hun til den svenske avisa, i forbindelse med et pressetreff for den kommende sesongen.

Det er visst de yngste barna, Emma og Nicholas, som er vanskeligst å overtale.

- For å få Nicholas til å være med må man alltid gi et løfte om noe. Er han med får han belønning, sier dattera Hanna til avisa.

Saken fortsetter nedenfor.

Family going to Sweden; can't wait till Thursday when I get to join the family again

Et bilde publisert av KAMRAN (@kamranrealtors)

Angrer ikke

50-åringen forteller at hun takket ja til å være med i en sesong til av programmet uten å tvile, og at hun gjerne vil være med til siste slutt.

I et intervju med Dagbladet fra påsken, fortalte hun at programmet forandret livet hennes.

Hun angrer ikke et sekund på at hun sa ja til å delta.

- Om ikke det her hadde skjedd, hadde vi fortsatt vært samme familie. Men mine produkter, som vinen og klærne, hadde jeg nok aldri fått oppleve. Det har vært kjempegøy, forklarte den entusiastiske firebarnsmora.

Tv-serien er kjent for sine dramatiske hendelser og karakterer, som for eksempel Gunilla Persson. Montazami har lært seg å styre unna de dramatiske scenene.

- Alt som skjer er ekte og vi får ikke noe manus. Men det er ulike personligheter som velger å konfrontere hverandre med «God knows what». Det er slitsomme fruetreff, lunsjer og fotograferinger... Men vi gjør så godt vi kan, sa hun.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Fikk sitt livs overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer