Hollywoodfruen gifter seg for tredje gang

Kristine Dorow møtte sin kommende ektemann under innspillingen av TV 3-serien.

GIFTEKLAR: Kristine Dorow var mest opptatt av hunden Frenchie i TV-serien «Norske Hollywoodfruer». Men under innspillingen av serien fant hun mannen hun vil dele resten av livet med. Foto: TV 3
GIFTEKLAR: Kristine Dorow var mest opptatt av hunden Frenchie i TV-serien «Norske Hollywoodfruer». Men under innspillingen av serien fant hun mannen hun vil dele resten av livet med. Foto: TV 3 Vis mer
SEHER.NO: Under serien «Norske Hollywoodfruer» var Kristine Dorow (28) mest opptatt av kjærligheten til sin lille hund. Men nå har hun funnet lykken også med sin egen art, og skal gifte seg for tredje gang.

Den utkårede er kjæresten Christopher Cruz (38), som hun møtte under innspillingen av TV 3-serien.

- Du vet at når du elsker en person, føles det dypt i hjertet. Jeg vet at Chris kommer til å bli min livspartner, sier Dorow til Her og Nå.

Dorow har tidligere gått igjennom to skilsmisser, men er ikke redd for å kaste seg inn i et nytt ekteskap. På spørsmål om når de skal gifte seg, sier hun:

- Vi hadde tenkt om et par uker, men det blir kanskje en måned. Det er mye som skal ordnes! Vi har heller ikke bestemt oss for om vi skal ha familien rundt oss eller om vi skal ta med Jackie (kjærestens sønn red. anm.) til Las Vegas. Det skal uansett bli vårt eget lille eventyr, sier Dorow til Her og Nå.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ingen av oss som fant opp kruttet