SKANDALE: Ashley ble i fjor avslørt som luksusprostituert etter at prostitusjons-skandalen rundt New Yorks guvernør Eliot Spitzer ble avslørt. Foto: All Over Press
SKANDALE: Ashley ble i fjor avslørt som luksusprostituert etter at prostitusjons-skandalen rundt New Yorks guvernør Eliot Spitzer ble avslørt. Foto: All Over PressVis mer

Hollywood trues av sexavsløringer

Prostitusjonsssalong har avlevert kundelisten til myndighetene.

SEHER.NO: I 2008 ble Asley Dupre (23) avslørt som luksusprostituert, etter at det ble kjent at New York-guvernøren Eliot Spitzer (48) hadde vært innblandet i en stor prostitusjonsring.

Nå er det Hollywood-kjendisene som er nervøse og klamme i hendene for sine sexavsløringer...

Det er Michelle Braun (31) som har innrømmet at hun over lengre til har drevet en prostitusjonssalong som har levert seksuelle tjenester til en rekke av Hollywoods store stjerner.

31-åringen krever opp til 300.000 kroner for en natt med en av hennes 70 jenter, hvorav hun selv mottar en fin del av beløpet.

Ifølge EkstraBladet skal de ettertraktede prostituerte være alt fra Playboymodeller, skuespillere og modeller.

Brauns advokat avslører at det skal være svært kjente navn på kundelisten.

- La oss bare si at dere kommer til å bli sjokkerte, forteller han.

Braun ble arrestert i 2007 etter at en FBI-agent utga seg for å være medlem av salongen hennes.

Braun skal ha overrakt en liten bok med telefonnummer til alle kundene til anklagemyndighetene, og dermed kan man regne med at det nok er en hel del Hollywoodkjendiser som er nervøse for å få avslørt deres ulovlige sexaktiviteter.

Ifølge The Guardian skal jentene i Brauns byrå bli beskrivet som de vakreste og dyreste profesjonelle i bransjen, og klientene må betale rundt 8000 kroner kun for å få adgang til nettsiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi forsøker å friske opp fredagskvelene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.