Hollywood-stjerner må flykte fra flammeinferno

Caitlyn Jenners hjem skal ha brent ned og flammer truer Kim Kardashian og Kanye Wests eiendom.

EVAKUERT: Over 157 000 personer i California har måttet evakuere som følge av flere skogbranner i delstaten. Kim Kardashian, Alyssa Milano og Caitlyn Jenner er blant kjendisene som har måttet evakuere. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix
EVAKUERT: Over 157 000 personer i California har måttet evakuere som følge av flere skogbranner i delstaten. Kim Kardashian, Alyssa Milano og Caitlyn Jenner er blant kjendisene som har måttet evakuere. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Over 157 000 mennesker har vært nødt til å forlate sine hjem i sør og nord i California, på grunn av skogbranner det siste døgnet.

Realitystjerna Kim Kardashian er blant stjernene som har delt i sosiale medier at hun var nødt til å evakuere sitt eget hjem da nabolaget hennes sto i fyr og flamme.

Flere av kjendisenes hjem og eiendommer har blitt rammet av flammehavet, blant andre ovennevnte Kim Kardashian og ektemannen Kanye West, samt Caitlyn Jenner.

- I et trygt hus

Kjendisnettstedet TMZ melder at huset til Caitlyn Jenner, Kardashians tidligere stefar, skal ha brent ned til grunnen.

Jenner er selv usikker på om hvorvidt huset har klart seg i brannen eller ikke, forteller hun i en video på Instagram.

- Vi er trygge, i et trygt hus. Vet ikke om huset står eller ikke, sier hun blant annet.

Jenners hjem befinner seg i det aktuelle området, og skal ifølge TMZ ha utsikt til Malibu beach-området. Hun skal ha eid huset siden 2015.

Trues av brannen

Ikke altfor langt unna Jenners bolig, har stjerneparet Kanye West og Kim Kardashian et hus som også trues av flammer. Det skrev Kardashian selv på Twitter sent fredag kveld norsk tid.

Flammene skal ifølge Kardashian ha nådd eiendommen deres, men ikke ennå til selve huset.

«Akkurat nå ser det ikke ut til å bli verre», skriver Kardashian videre.

SJOKKSYN: Fra privatflyet sitt så Kim Kardashian nabolaget i fyr og flamme. Foto: Instagram
SJOKKSYN: Fra privatflyet sitt så Kim Kardashian nabolaget i fyr og flamme. Foto: Instagram Vis mer

Lady Gaga evakuert

Også andre amerikanske stjerner har fått beskjed om å evakuere, skriver Los Angeles Times.

På Instagram la Lady Gaga ut bilder og video mens hun selv evakuerte fra sitt hjem i Malibu.

Skuespillerne Rainn Wilson, Roma Downey og regissøren Guillermo del Toro, for å nevne noen, har også evakuert fra det aktuelle området, ifølge Los Angeles Times.

I tillegg til den berømte Kardashian-familien, er også blant andre Britney Spears, Tom Hanks og Alyssa Milano bosatt i området.

Sistnevnte er blant dem som har skrevet om hendelsen i sosiale medier.

- Jeg måtte akkurat evakuere fra hjemmet mitt som er utsatt for brannen. Jeg tok med meg barna, hundene, pc-en min og mine Dr. Martens-sko, skrev hun.

I går kunne Kanye West melde om at familien er i sikkerhet.

«Takk for alles bønner. Familien vår er i sikkerhet», skrev han.

Spredte seg raskt

Dette er ikke første gang kjendiser har måttet flykte fra hjemmene sine i Los Angeles på grunn av brann.

I desember i fjor måtte en rekke stjerner evakuere da det brøt ut en stor skogbrann i samme delstat. Blant andre Paris Hilton, Chrissy Teigen, Lionel Richie, Lea Michele og Chelsea Handler måtte den gang forlate alt de eide for å komme seg i sikkerhet fra flammene.

BRANN: Det brenner i store deler av California, og flere av verdens største stjerner står i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer

I 2008 ble blant andre talkshowdronningen Oprah Winfrey (64) evakuert fra sitt luksushjem, etter at en skogbrann brøt ut i det eksklusive området Santa Barbara utenfor Los Angeles.

Brannen, som startet utenfor området Montecito, spredte seg raskt på grunn av sterk vind. På kort tid la brannen over 70 boliger i aske.

LES OGSÅ: Slik svarer Kim Kardashian på eksens avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer