Hollywood-stjerner i Valen-video

Se de private bildene fra innspillingen i L.A.

RULLER I SANDEN: Kristian Valen og Taylor Cole i en het scene på stranda. Foto: Privat
RULLER I SANDEN: Kristian Valen og Taylor Cole i en het scene på stranda. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske stjerne-regissøren Reinert «RayKay» Olsen er mannen bak flere prisbelønte musikkvideoer – blant annet Lady Gagas «Pokerface».

Nå har han også regissert Kristian Valens musikkvideo til hans nye sang «Letting go» – en sang som ennå ikke er sluppet på markedet. Med seg i videoen har «RayKay» og Valen fått en rekke profilerte Hollywood-kjendiser.

Medvirkende i videoen var blant annet Vinnie Jones. Etter karrieren som fotballproff og kultfigur i Wimbledon, har han spilte blant annet med Brad Pitt i «Snatch», med John Travolta og Halle Berry i «Sworfish» og med med Nicolas Cage og Angelina Jolie i «Gone in Sixty Seconds».
 
I videoen spiller Taylor Cole kjæresten til Valen. Hun er kjent fra TV-seriene «The Event» og «Heroes», samt filmen «The Green Hornet» der Seth Rogen hadde hovedrollen. Og kjæresten sin mor blir spilt av Tracy Scoggins, som har spilt i TV-serien «Babylon 5», «Supermann» og ikke minst «Dynastiet» - der hun spilte Monica Colby.

«RayKay» skryter uhemmet av skuespillerne og Kristian Valen.

- Vinnie Jones, Taylor Cole, Kristian og Tracy Scoggings var fantastiske! Det er en drøm å kunne jobbe på slike sett og med så dyktige mennesker som alle tilfører hvert sitt preg, sier «RayKay» i en e-post, og legger samtidig til:

- Jeg tror ikke folk i Norge vet hvor stort dette er; både denne musikkvideoen og det at Kristian spilles på radio her. For markedet har aldri vært tøffere, sier han.

Innspillingen har også satt tydelige spor hos Hollywood-kjendisene. Taylor Cole har blant annet skrevet følgende personlige hilsen til Kristian: 

 «Du er en sann inspirasjon som følger drømmene dine. Søt som «pie» og for morsom til at det finnes ord. Jeg elsket å jobbe med deg og vil fryse rumpa av meg bare for deg igjen når som helst. Jeg vil alltid huske ditt søte smil og hvordan du fikk meg til å le. Ikke glem meg... Du vil alltid ha en Texas-venn i LA, skriver Taylor Cole.

Og til slutt benytter «RayKay» også muligheten til å skryte av kompisen sin.

- Det er så utrolig kjekt å se at det finnes så uredde mennesker som tør å følge drømmene sine og jobber så målbevisst. Jeg tror virkelig at Kristian har store muligheter her fordi talentet hans og ikke minst hans måte å jobbe med mennesker på passer veldig bra her. Det er den feedbacken jeg har fått om han her i USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer