Orlando Bloom:

Hollywood-stjernens bursdagsfeiring endte i kollisjon

Skuespilleren feiret 41-årsdagen sin på racerbanen, og det gikk ikke helt etter planen.

UHELDIG STJERNE: Orlando Bloom, her med supermodell Cindy Crawford på første rad under Balmain-visningen i Paris i slutten av januar, krasjet med racerbil da han feiret bursdagen sin nylig. Foto: Swan Gallet/ WWD/ REX/ Shutterstock / NTB scanpix
UHELDIG STJERNE: Orlando Bloom, her med supermodell Cindy Crawford på første rad under Balmain-visningen i Paris i slutten av januar, krasjet med racerbil da han feiret bursdagen sin nylig. Foto: Swan Gallet/ WWD/ REX/ Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Orlando Bloom (41), best kjent fra «Pirates of The Carribean»- og «Ringenes Herre»-filmene, hadde store planer for feiringen av 41-årsdagen sin nylig.

Stjernen hadde nemlig tatt turen til Marrakesh i Marokko for å feire den store dagen.

Orlando var til stede for å se på det velkjente «Formula E»-racet som gikk av stabelen samme dag, men han benyttet også muligheten til å prøvekjøre en av racerbilene.

Imidlertid kan man trygt si at dét ikke gikk helt etter planen.

Ifølge nettstedet The Sun fikk 41-åringen opplæring av den britiske racerføreren Sam Bird (31) før han skulle begi seg ut på ferden, men det var tydeligvis ikke nok.

RACERBANEN: Bursdagen til Orlando Bloom ble kanskje ikke helt som planlagt. Video: CNN Vis mer

Krasjet inn i en vegg

Ifølge tabloidavisen skal Orlando ha vært høy i hatten og spøkt under treningen med at han var et naturtalent. Dessverre viste det seg altså å være langt fra sannheten.

Etter opplæringen hoppet skuespilleren inn i forsetet av bilen og kjørte avgårde, men kun kort tid etter så det ut til at adrenalinet tok over - og Orlando mistet kontrollen over racerbilen.

Superstjernen endte med å krasje racerbilen rett inn i veggen, men han kom seg heldigvis helskinnet fra den dramatiske kollisjonen.

Se mer i videoen ovenfor!

Siden det var bursdagen til Hollywood-stjernen tok team-sjefene det hele med et smil, og tullet med at de glemte å fortelle ham om den aller viktigste regelen: «Å ikke krasje», melder The Sun.

Orlando Bloom fikk seg litt av en støkk, og han skal ha blitt svært flau over hendelsen. Som et slags plaster på såret skal han ha fått en ødelagt del av racerbilen som et minne fra den korte kjøreturen.

Feiret med Leonardo

Skuespilleren var ikke alene på 41-årsdagen sin, selveste Leonardo Di Caprio (43) skal også ha tatt turen til Marrakesh for å få med seg det velkjente racet.

Kvelden ble tilbrakt med en storslagen bursdagsfest med familie og venner, og senere på kvelden fikk «Pirates of The Carribean»-stjernen en bursdagskake formet som racerbilen han krasjet med tidligere på dagen.

41-åringen har også valgt å dele en videosnutt fra den flaue hendelsen med følgerne sine på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg trenger en kone

I mars i fjor ble skuespilleren singel etter at forholdet mellom ham og popstjernen Katy Perry tok slutt, og siden den gang har det vært spekulert i om de har funnet tilbake til hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSKJÆRESTER: Katy Perry og Orlando Bloom under Coachella-festivalen i 2016. Foto: Scanpix
EKSKJÆRESTER: Katy Perry og Orlando Bloom under Coachella-festivalen i 2016. Foto: Scanpix Vis mer

Orlando har vært koblet opp mot en rekke stjerner opp igjennom tidene, og han har tidligere vært gift med supermodellen Miranda Kerr (34), og sammen har de sønnen Flynn Christopher (7).

Superstjernen deler sjelden bilder av sønnen på sosiale medier, og når han først velger å dele bilder er ansiktet til Flynn som regel dekket til.

leading into to #dad day 🙌🏻❤️👊🏻

Et innlegg delt av Orlando Bloom (@orlandobloom)

I fjor gjorde Orlando det klinkende klart at han lengtet etter en å dele livet sitt med.

Under et intervju med reporter A.J Colloway (43), fikk skuespilleren øye på en rosenål som var plassert på journalistens dressjakke. Journalisten forklarte at rosenålen var en gave fra kona hans, og da utbrøt Orlando:

- Skjønner du? Jeg trenger en kone. Kan du skaffe meg en kone? Jeg vil ha en kone. Det er dét jeg er på jakt etter. En kone som kan gi meg en nål som den der, fortalte han, ifølge Contactmusic.net

Penisskandalen

41-åringen skapte i 2016 store overskrifter og hysteri i mediene da det dukket opp bilder av skuespillerens edlere deler på internett.

Superstjernen valgte til slutt å dele en morsom videosnutt på Instagram-profilen sin hvor han tullet med nakenbildene.

when you are chasing down the guy who stole your swimming trunks

Et innlegg delt av Orlando Bloom (@orlandobloom)

De mye omtalte nakenbildene ble tatt da superstjernen var på padletur sammen med sin daværende kjæreste Katy Perry. Bildene ble spredd over hele verden og det ble spekulert i hvorfor Orlando valgte å stille naken.

I et tidligere intervju med motemagasinet Elle snakket han åpenhjertig om nakenbildene.

- Skal vi snakke om penisen min?, spurte Orlando journalist Eve Barlow under intervjuet.

Skuespilleren avslørte i intervjuet at han selv ble svært sjokkert over mediehysteriet.

- Jeg har blitt fotografert en million ganger på en million forskjellige måter. Jeg har en god radar, men vi hadde vært alene i fem dager. Ingenting rundt oss. Det var ingen måte for oss å få tak i noe på, så der og da følte jeg meg fri, fortalte superstjernen.

Nakenbildene var for øvrig å se på forsidene av aviser som Daily Mail, Daily Star og The Sun.

LES OGSÅ: Katy Perry avslørte sin dårligste elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer