Hollywood-stjernenes beste feriebilder

Superstjernene sørger for å nyte sommeren i sus og dus i eksotiske omgivelser. Se bildene her!

NYTER LIVET: Superstjerner som Eva Longoria, Irina Shayk og Reese Witherspoon har også behov for å lade batteriene om sommeren, og de deler gladelig opplevelsene sine med fansen på sosiale medier. Se flere private feriebilder nedenfor! Foto: SipaUSA/ Xposure
NYTER LIVET: Superstjerner som Eva Longoria, Irina Shayk og Reese Witherspoon har også behov for å lade batteriene om sommeren, og de deler gladelig opplevelsene sine med fansen på sosiale medier. Se flere private feriebilder nedenfor! Foto: SipaUSA/ Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Her i Norge har nok ikke sommeren svart helt til forventingene, men Hollywood-kjendisene ser ut til å nyte årstiden til det fulle.

Celebritetene har inntatt diverse eksotiske reisemål den siste tiden, og de deler gjerne små innblikk i luksusferiene sine med fansen på sosiale medier.

Stjerneparet John Legend (36) og Chrissy Teigen (29) har lagt ferien til Italia, og den langbeinte supermodellen har lagt ut flere feriebilder på Instagram-profilen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

pizza in Naples #bucketlist

Et bilde publisert av @chrissyteigen

På et av bildene poserer paret ved et bord som bugner av italiensk pizza, og matentusiasten Chrissy opplyser fornøyd om at måltidet ble inntatt i Napoli - pizzaens «hjemsted», ifølge Time Out.

Nylig delte den lite selvhøytidelige modellen et Instagram-bilde av ektemannens nakne rumpe. På ekteparets luksuriøse sommerferie har de to også slikket sol ombord på en yacht, og Chrissy benyttet den anledningen til å dele et rumpebilde av seg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av @chrissyteigen

Stjernene elsker Italia

En annen stjerne som har lagt ferien til Italia, er «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria. Den svært spreke 40-åringen har kost seg på ferieøya Capri sammen med kjæresten José Antonio Baston, venner og familie.

Longoria, som etter ferien har vært på jobb i Sydney og New Zealand, har delt både bikinibilder, diverse matbilder og idylliske naturbilder fra Capri på Instragam-kontoen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Beautiful day in #Capri #Vacation #Amor #Love

Et bilde publisert av Eva Longoria (@evalongoria)

My wild strawberries again!!! #Heaven #Vacation #Italy

Et bilde publisert av Eva Longoria (@evalongoria)

Buonasera #Capri #Italy #Vacation #Blessed

Et bilde publisert av Eva Longoria (@evalongoria)

Skuespiller Gwyneth Paltrow (42) har i motsetning til Longoria feriert i mer urbane, italienske omgivelser.

Nylig besøkte hun hovedstaden Roma, der hun fikk med seg motevisningen til Valentino - og lagde sin egen pasta.

«Kokken Rosa fikk meg til å blande eggene med basilikum før jeg blandet det med melet... Grønn tagliolini. Servert med en enkel saus av blansjerte tomater fra Roma og fersk Burrata (en ost som ligner på mozzarella, journ.anm.)» skriver Paltrow til et Instagram-bilde av den ferske pastaen.

Saken fortsetter nedenfor.

I slutten av juni delte også Oscar-vinner Reese Witherspoon (39) flere Instagram-bilder fra Roma, der hun var på ferie med datteren Ava (15) og moren sin.

Siden dengang har familien tilsynelatende dratt til mer tropiske strøk, som Witherspoon omtaler som «paradis» på Instagram. De siste dagene har hun delt fargesterke og palmefylte bilder med følgerne sine - deriblant et søtt portrett sammen med minstesønnen Tennesse James (2).

Saken fortsetter nedenfor.

The best way to enjoy #gelato??? #ThreeGenerations

Et bilde publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Sweet lil walks with this sweet lil guy #Vacationmood @draperjamesgirl.

Et bilde publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Bikini og sminkefri

Andre stjerner har lagt ferien sin annetsteds enn landet som også kan by på George (54) og Amal Clooneys (37) romantiske ferieparadis ved Comosjøen.

Skuespiller og komiker Rebel Wilson (35) har delt flere humoristiske Instagram-bilder fra ferien sin i Dubai, mens toppmodell Doutzen Kroes (30) har lagt ut mer polerte bikinibilder fra Ibiza - der hun har kost seg med ektemannen Sunnery James (36).

Saken fortsetter nedenfor.

#Dubai #sideboob #Ramadan

Et bilde publisert av Rebel Wilson (@rebelwilson)

Også supermodell Irina Shayk (29), som onsdag gjestet Leonardo DiCaprios (40) veldedighetsgalla i St. Tropez, har tilbragt sommerferien i bikini. Hun har delt flere idylliske feriebilder, trolig fra Italia, med følgerne sine på Instagram.

Blant bildene som utmerker seg er et bilde av en bikinikledd Irina som er på vei ut i et svømmebasseng - på ryggen av en oppblåsbar delfin!

Saken fortsetter nedenfor.

Den nysingle popstjernen Britney Spears (33) lader på sin side batteriene på Hawaii med sønnene Jayden James (8) og Sean Preston (9). De to sjarmørene har sikkert vært en god støtte for sangstjernen etter bruddet med Charlie Ebersol.

Skandaleombruste Lindsay Lohan (29) er tidligere blitt anlaget for bildejuks på Instagram, men på ferie i Tyrkia nylig delte hun en tilsynelatende sminkefri «selfie» med fansen sin.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke vært i bevegelse siden august i fjor