Matthew McConaughey og Hugh Grant:

Hollywood-stjernene vil spleise foreldrene sine

Det er med andre ord en mulighet for at McConaughey og Grant blir stebrødre.

SINGLE FORELDRE: Her er Matthew McConaughey med moren Mary i 2014, mens Hugh Grant og faren James poserer sammen i 2001. Foto: NTB Scanpix
SINGLE FORELDRE: Her er Matthew McConaughey med moren Mary i 2014, mens Hugh Grant og faren James poserer sammen i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Matthew McConaughey (50) og Hugh Grant (59) er to av Hollywoods største stjerner, og har begge vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på det store lerretet.

Duoen er for tiden aktuelle med actionfilmen «The Gentlemen», som har USA-premiere senere denne måneden, og nå viser det seg at de to kanskje kommer til å tilbringe enda mer tid sammen i fremtiden også.

De talentfulle skuespillernes foreldre skal nemlig på date.

Har satt opp date

Moren til Grant døde i 2001, kun 67 år gammel - etter kort tids kreftsykdom. Faren, James Murray, har ikke giftet seg på nytt i etterkant.

McConaugheys foreldre, Mary og James, giftet seg tre ganger med hverandre og skilte seg to før faren døde av hjerteinfarkt i 1992. Da var Matthew tidlig i 20-årene.

Nå avslører Hollywood-stjernene at de prøver å koble sine single gjenlevende foreldre med hverandre.

- Faren hans er 91 og min mor er 88. Så ja, hvorfor ikke sette dem opp med hverandre, fortalte McConaughey til Entertainment Tonight nylig, og la til:

- Det er meningen at de skal møtes neste uke, så da kommer vi nok ikke til å se dem resten av den kvelden.

Grant sa seg enig i kollegaens utsagn, og mente videre at stevnemøtet mellom dem kom til å bli «red hot».

«Singel og vital»

Ideen om å sette de to opp med hverandre dukket allerede opp i desember.

Under et intervju med Mashable da «Interstellar»-stjernen snakket om sin mor og planene for julen, spurte nemlig Grant om følgende:

- Kunne din 87 år gamle mamma tenke seg å treffe en 91 år gammel engelskmann? Er hun fremdeles gift? Lever din far?

- Nei, nei, pappa døde i 1992. Og kjæresten hun hadde i 19 år etterpå forlot henne for to år siden. Så hun er singel og vital, svarte McConaughey.

- Vi må sette opp en date! konkluderte Grant, ifølge People.

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Godt gift på hver sin kant

Hugh Grant har i flere tiår sjarmert publikum med sin britiske humor. Han er blant annet godt kjent for romantiske komedier som «Bridget Jones's Diary» og «Love Actually», roller som fikk mange hjerter rundt om i verden til å smelte.

Privat er det den svenske TV-produsenten Anna Eberstein (40) som har kapret hjertet hans. De forlovet seg våren 2018, og bryllupet stod i slutten av mai samme året.

Paret har nå vært kjærester i syv år, og har tre barn sammen. I tillegg har Grant også to barn fra et tidligere forhold.

Matthew McConaughey er på sin side kjent fra filmer som «Magic Mike» og «Dallas Buyers Club». Han giftet seg med den brasilianske modellen Camila Alves (37) i 2012 etter at de tilfeldigvis traff hverandre på en bar seks år tidligere.

Sammen har de sønnene Levi (11), Livingston (7) og datteren Vida (10).

LES OGSÅ: Rihanna kobles til ny flamme etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer