Jude Law:

- Hollywood-stjernen venter sitt sjette barn

Babylykke for stjerneparet.

BABYLYKKE: Stjerneparet Jude Law og Phillipa Coan skal angivelig vente sitt første barn sammen - et år etter bryllupet. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Stjerneparet Jude Law og Phillipa Coan skal angivelig vente sitt første barn sammen - et år etter bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok flere som har opplevd å være avstandsforelsket i Hollywood-kjekkasen Jude Law (47). Den engelske skuespilleren har bemerket seg på lerretet i en årrekke, blant annet i filmklassikeren «The Holiday», hvor han sjarmerte fans verden over med sin sjarm og britiske aksent.

Dessverre er 47-åringens hjerte kapret av 32 år gamle Phillipa Coan. Duoen giftet seg i all hemmelighet i fjor i en intim seremoni med bare parets nærmeste venner i London.

Venter barn

Nå har det imidlertid gått over et år siden parets bryllup og det kan se ut til at de har valgt å ta forholdet et steg videre.

Ifølge flere utenlandske medier venter nemlig Coan og Law nå sitt første barn sammen. Blant dem som omtaler nyheten er den britiske tabloidavisen Daily Mail.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Law er ikke ukjent med farsrollen da han allerede har fem barn fra før av. Sammen med ekskona Sadie Frost har han de tre barna Iris (19), Rafferty (23) og Rudy (17), mens datteren Sophie (10) fikk han med modellen Samantha Burke (35).

Siste mann ut er Laws fem år gamle datter Ada som han har med musiker Cathrine Harding (29).

Men nå ser det altså ut til at Law kan glede seg over å bli seksbarnspappa etter at det har dukket opp flere paparazzibilder av Jude Law og Phillipa Coan, hvor man kan se sistnevntes gravidmage tydelig.

Daily Mail som har fått tilgang på de nevnte bildene skriver at de ble tatt forrige søndag da ekteparet var ute på en gåtur i London.

Til Daily Mail uttaler en anonym kilde nær ekteparet seg om graviditeten:

- Han og Phillipa er utrolig lykkelige sammen og gleder seg over å få et nytt tilskudd i familien. Alle er veldig glade for den nye ankomsten.

Jude Law og Phillipa Coan har hittil ikke uttalt seg om den angivelige graviditeten.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Åpen for flere barn

Graviditeten kommer bare kort tid etter at 47-åringen avslørte at han godt kunne tenke seg flere barn.

- Jeg elsker det, så hvorfor ikke? Jeg er veldig heldig som er med noen som jeg er så vanvittig forelsket i. Ideen om å få flere barn ville være fantastisk, fortalte Law i intervju med The Thelegraph, og fortsatte:

- Jeg er heldig som er sammen med noen som jeg har det morsommere med enn jeg noen gang har hatt i livet mitt.

VORDENDE FORELDRE: Jude Law har fra før av fem barn med tre ulike kvinner, men skal altså nå vente sitt sjette barn med kona Phillipa Coan. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Jude Law har fra før av fem barn med tre ulike kvinner, men skal altså nå vente sitt sjette barn med kona Phillipa Coan. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte skuespilleren at de har et sunt og stabilt forhold som involverer barna hans, og at hele familien har det veldig gøy sammen.

Som nevnt giftet Jude Law og Phillipa Coan seg i fjor, og med det bega Hollywood-stjernen seg ut på sitt andre ekteskap. 47-åringen, som har fått rykte på seg for å være en skjørtejeger, var som tidligere nevnt gift med Sadie Frost før paret tok ut skilsmisse i 2003.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Utroskapsskandale

Etter sitt første ekteskap, innledet Law et forhold til Sienna Miller (38) - en romanse som fikk bred omtale i internasjonale medier. Høsten 2005 kom det frem at Law hadde vært utro, og kort tid etter brøt Miller forlovelsen.

Dramaet rundt bruddet vekket stor oppsikt, da det ble kjent at skuespilleren hadde hatt en affære med tidligere barnepike Daisy Wright. Law angret tilsynelatende bittert, og unnskyldte seg i et åpent brev publisert av British Press Association.

BRØT FORLOVELSEN: Etter at det ble kjent at Jude Law hadde vært utro mot Sienna Miller valgte hun å bryte forlovelsen med skuespilleren. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Etter at det ble kjent at Jude Law hadde vært utro mot Sienna Miller valgte hun å bryte forlovelsen med skuespilleren. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker offentlig å be om unnskyldning til Sienna og våre respektive familier for den smerten jeg har forårsaket. Det er ingen unnskyldning for det jeg har gjort og jeg angrer virkelig. Jeg håper dere vil respektere privatlivet vårt i denne vanskelige tiden, var noe av det som sto i brevet.

I 2015 fikk Jude Law nok en gang spalteplass da det ble kjent at han fikk barn med sin 19 år yngre ekskjæreste.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer hun på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer