Anne Hathaway:

Hollywood-stjernen venter sitt andre barn

Viste frem gravidmagen på Instagram.

GRAVID: Hollywood-stjernen Anne Hathaway delte den gledelige nyheten om at hun venter sitt andre barn sammen med ektemannen Adam Shulman. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Hollywood-stjernen Anne Hathaway delte den gledelige nyheten om at hun venter sitt andre barn sammen med ektemannen Adam Shulman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Verdenskjente Anne Hathaway (36) venter sitt andre barn med ektemannen Adam Shulman (38). Den gledelige nyheten deler 36-åringen med sine over 14 millioner følgere på Instagram onsdag.

Bildet viser stjernen som posere i speilet med den voksende babymagen. Sammen med gladnyheten avslører skuespilleren også at hun har slitt med å bli gravid.

- Dette er ikke for en film … Men fra spøk til alvor, for alle dere som sliter med fertilitetsproblemer, dere skal vite at det ikke har vært enkelt i noen av mine svangerskap. Jeg sender dere ekstra mye kjærlighet, skriver hun.

Gratulasjonene har allerede begynt å strømme inn, og det er tydelig at flere er glade på Hollywood-stjernens vegne.

Ønsket seg barn lenge

Fra før av har stjerneparet sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (3), som kom til verden i mars 2016 i Los Angeles. Sønnen var etterlengtet ettersom at paret begynte å snakke om barn allerede året etter at de giftet seg i 2012.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tiden, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren til Daily Mail i 2015.

VISTE FREM MAGEN: Her poserer Hollywood-stjernen Anne Hathaway sammen med ektemannen Adahm Shulman i 2016. På tidspunktet var hun gravid med sønnen Jonathan. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM MAGEN: Her poserer Hollywood-stjernen Anne Hathaway sammen med ektemannen Adahm Shulman i 2016. På tidspunktet var hun gravid med sønnen Jonathan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid ble hun, og under Hathaways første graviditet innrømmet 36-åringen at hun hadde blitt en «flink løgner», ifølge People.

- Folk kom bort til meg med gode intensjoner og spurte om vi visste hva slags kjønn babyen var, og jeg bare «hmm, nei», har hun tidligere uttalt hun under «The Late Late Show», og fortsatte:

- Så spurte de, når har du termin? Og jeg svarte «mai». Jeg ga dem alle feil informasjon.

Vis mer

Sluttet med alkohol for sønnens skyld

Hollywood-stjernen har tidligere gjort det klart at det er viktig for henne å prioritere sønnen, Jonathan. I forbindelse med et intervju på «The Ellen DeGeneres Show» kunne hun nemlig meddele at hun hadde tatt et litt uvanlig valg, både på sine egne - og sønnens - vegne.

Hun fortalte at hun hadde sluttet å drikke i oktober i fjor, og at hun hadde planer om å holde seg edru de neste 18 årene.

- Jeg skal slutte å drikke mens sønnen min bor hjemme, bare fordi jeg ikke helt liker måten jeg drikker på. Han er kommet i den alderen der han trenger meg hele tiden, spesielt på morgenen, forklarte hun.

Hun utdypet, og fortalte om en gang hun skulle levere sønnen i barnehagen - mens hun var bakfull. Selv om hun ikke kjørte, erkjente stjernen at hun ikke følte seg helt komfortabel med følelsen.

- Jeg var bakfull og det var nok for meg. Jeg likte ikke den der, sa hun i talkshowet, ifølge New York Daily News.

Vis mer

Dårlig selvtillit

Oscar-vinneren er en av Hollywoods største stjerner, og har vært å se i en rekke kjente filmer som «The Devil Wears Prada», «Prinsesse på prøve» og «Les Misérables». Totalt har 36-åringen medvirket i hele 35 filmer, og vunnet en rekke priser for flere av sine roller.

Men til tross for at Hathaway får ros for skuespillerprestasjonene sine, betyr ikke det at hun er immun mot dårlig selvtillit, noe hun fortalte åpent om i et intervju med Sky News.

Spesielt i barndommen var skuespilleren redd for å ta for mye plass, og følte ikke at hun hadde rett til det. Det endte som oftest med at hun unnskyldte seg, men etter at hun i 2016 ble mor, har usikkerheten endret seg betraktelig.

- Det er noe med det å bli voksen, det å bli mor. Jeg har bare ikke tid til det lenger, fortalte Hathaway, og refererte til usikkerheten.

- Jeg er et menneske akkurat som alle andre, og ingen er mer verdt enn andre. Vi fortjener alle å være her, fortsatte 36-åringen.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer