Hollywood-stjernen sverger til norsk design

Neil Patrick Harris elsker Moods of Norway.

NORSK DESIGN: Gjentatte ganger har den amerikanske skuespilleren Neil Patrick Harris, kjent fra TV-serien How I Met Your Mother, stilt i dresser fra Moods Of Norway. Foto: All Over Press / Stella Pictures
NORSK DESIGN: Gjentatte ganger har den amerikanske skuespilleren Neil Patrick Harris, kjent fra TV-serien How I Met Your Mother, stilt i dresser fra Moods Of Norway. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At det norske klesmerket Moods of Norway har gjort stor suksess er det liten tvil om.

Peder Børresen, Simen Staalnacke og Stefan Dahlquist, trioen bak merket, har for lengst ekspandert til det store utland - og har butikker i alt fra New York til Stryn.

Men selv om de har tatt USA med storm, blir gutta bak Moods fremdeles gira når celebriteter dukker opp i deres design.

«How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris (40) er en av dem som sverger til Moods of Norway, og har ved flere anledninger brukt dresser fra det norske merket ved diverse røde løper-tilsteldninger.

Men det er ikke bare på rød løper 40-åringen ikler seg norsk design - også i den populære TV-serien har hans rollefigur Barney Stinson ikledd seg dress fra Moods.

Og det har ikke gått designer Simen Staalnacke hus forbi:

Moods of Norway feiret tidligere i høst 10 år - og som seg hør og bør inviterte gutta bak Moods til gigantisk bursdagsfest i Oslo Spektrum - med 6000 av deres «nærmeste».

Sangfuglen Tone Damli (25) sto blant annet for deler av underholdningen, og sang bursdagssangen ikledd drillpikedrakt.

Også kongefamilien har brukt antrekk fra Moods of Norway, og under sommer-OL i London i fjor brukte kronprins Haakon (40) og kronprinsesse Mette-Marit (40) begge de offisielle OL-antrekkene som Moods hadde designet.

LES OGSÅ: Moods of Norway inviterte til «Kon-Tiki»-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer