Olivia Munn:

Hollywood-stjernen saksøkt etter dødsfall

En mann mistet livet etter å ha falt fra taket til skuespilleren.

SAKSØKT: Olivia Munn er saksøkt etter at en mann som jobbet på huset hennes døde. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
SAKSØKT: Olivia Munn er saksøkt etter at en mann som jobbet på huset hennes døde. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisnettstedet TMZ har fått tak i søksmålet som er levert inn mot Hollywood-stjernen Olivia Munn (41) og moren hennes.

Ifølge papirene var den ikke-navngitte mannen hyret for å bytte ut taket til skuespillerens hus i mai, da han falt og ble hardt skadet. Han døde noen uker seinere på sykehuset.

Det er mannens familie som har levert inn søksmålet, og de hevder at Munn og moren benyttet seg av en ulisensiert entreprenør, som den avdøde jobbet for.

Familien hevder også at det ikke var gjort tilstrekkelige sikkerhetstiltak på arbeidsplassen. Munn har ikke besvart TMZ sine henvendelser.

41-åringen bor i et hus i Los Angeles som hun kjøpte i 2004, og har flere ganger vist fram glimt fra hjemmet på Instagram, ifølge Hello Magazine.

Gravid

Nylig kom nyheten om at hun og «Saturday Night Live»-profil John Mulaney (39) venter sitt første barn sammen.

KRITISERT: Reality-programmet fra 2004, «There's Something About Miriam», fikk mye kritikk etter å ha blitt vist på TV. Video: Sky1 / Rød Løper Vis mer

Babyavsløringen kom bare fire måneder etter at det ble kjent at sistnevnte og kona gjennom seks år, Annamarie Tendler (35) skulle skilles.

Munn selv har forholdt seg relativt taus om forholdet og graviditeten, men åpnet opp om det å vente barn overfor programmet «Today» tidligere denne måneden.

- Hva slags krybbe skal du legge babyen i? Hvordan går babyer kledd? Helt ærlig, takk gud for Instagram og Facebook og blogger, for der er det er mange mødre som legger ut god informasjon, som har blitt en redning for meg, fortalte hun.

Den vordende moren sa også at hun følte seg bra, men at hun var redd, nervøs og gira på samme tid.

LES OGSÅ: Kim Kardashian kom med stikk til eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer