Keanu Reeves:

Hollywood-stjernen overrasket brudepar

Skuespilleren gjorde en gjesteopptreden.

OVERRASKET: Keanu Reeves ser ut til å være glad i å overraske fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
OVERRASKET: Keanu Reeves ser ut til å være glad i å overraske fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den kanadiske skuespilleren Keanu Reeves (57) er en av Hollywoods mest populære skuespillere, og har blant annet spilt i flere kjente filmer som «The Matrix» og «Youngblood» for å nevne noen.

Som følge av sin imponerende skuespillerkarriere, har 57-åringen riktignok også fått mange fans verden over. En av dem viste seg å være det nygifte brudeparet James og Nikki Roadnight.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

De giftet seg nylig på Fawsley Hall-hotellet i Northamptonshire i Storbritannia. Lite visste de om at Reeves også bodde der samme dag.

Til Newsweek fortalte Nikki at mannen hennes hadde møtt skuespilleren i barområdet på hotellet, hvor han fortalte at han nettopp hadde giftet seg. Deretter inviterte han Reeves til å bli med på bryullupsfesten og ta en drink med dem.

Selv om Matrix-stjernen svarte at han ville komme innom senere på kvelden, var de imidlertid ikke sikker på om han faktisk kom til å dukke opp.

- Vi visste ikke om han ville eller ikke, men det var kult at mannen min hadde snakket med ham, innrømmet Nikki.

Knapt en time senere informerte en ansatt på hotellet om at en «veldig spesiell gjest» var utenfor og ønket å snakke med henne. I det hun gikk utenfor, ble hun møtt av ingen ringere enn filmstjernen selv.

Han fikk tilbudt en drink, men avslo, og innrømmet at han nettopp hadde hatt en lang flytur og ikke ville bli lenge.

- Han var så snill og vennlig og gratulerte oss med bryllupet vårt. Han var snill nok til å ta noen bilder og bryllupsfotografen vår var i stand til å ta noen også! Så tok han seg tid til å snakke med noen av gjestene våre og fikk tatt flere bilder, sa Nikki videre.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Etter overraskelsesbesøket delte Nikki et bilde av det nygifte paret som sto sammen med Reeves på blant annet Facebook.

«Ja, det er Keanu Reeves i bryllupet vårt», skrev hun til bildeteksten.

Det viser seg riktignok at det ikke er første gangen 57-åringen gjør en gjesteopptreden i folks bryllup, skriver The Independent.

Tilbake i 2018 tok Reeves et bilde med et par like før de ble gift på Dream Inn i Santa Cruz i California. Samme år var han også avbildet med et annet par som var gift i New York City.

LES OGSÅ: Har utvidet familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer