Hollywood-stjernen opplevde Tinder-fiasko

«High School Musical»-kjekkasen Zac Efron jakter på kjæreste.

LOVE ME TINDER: Zac Efron leter etter kjæreste, også på Tinder. Men det er ikke så enkelt når man er en av verdens mest ettertraktede ungkarer virker det som. Foto: Pa Photos
LOVE ME TINDER: Zac Efron leter etter kjæreste, også på Tinder. Men det er ikke så enkelt når man er en av verdens mest ettertraktede ungkarer virker det som. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjekkas og skuespiller Zac Efron, best kjent fra Disney-suksessen «High School Musical», men også fra storfilmer som «Bad Neighbours» og «We Are Your Friends» har ikke hatt kjæreste på en stund.

Det ville han gjøre noe med.

I et intervju med The Sunday Times forteller Efron at det er vanskelig for han å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood, siden alle jenter han viser seg sammen med får veldig stor oppmerksomhet og mange rykter oppstår bare han er venn med jenter.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sier Efron i intervjuet.

Kjekkasen kan også røpe at selv på datingappen Tinder var det lite napp å få.

- Utrolig nok da jeg fikk meg Tinder, så var det ingen som «likte» meg slik at vi kunne begynne å chatte. De trodde kontoen var falsk, forteller Efron.

28-åringen har hatt langvarige forhold før, selvom han nå ser ut til å ha vært singel en stund.

Det ble slutt mellom Efron og modellen Sami Miro i mai i vår, de var sammen i to år.

Før der igjen var Efron sammen med skuespillerkollegaen Vanessa Hudgens fra «High School Musical». Disse to var sammen fra 2006 til 2010.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSEN: Zac Efron og Vanessa Hudgens fra «High School Musical» var sammen fra 2006 til 2010. Foto: Pa Photos
EKSEN: Zac Efron og Vanessa Hudgens fra «High School Musical» var sammen fra 2006 til 2010. Foto: Pa Photos Vis mer

Ny «High School Musical»

Den første filmen om «High School Musical» hadde premiere i 2006. Med store stjerner som Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale og Zac Efron ble filmen raskt en populær film for Disney elskere.

Nå går det rykter om at en ny film er på vei.

Åtte år etter at den siste filmen i «High School Musical»-serien kom ut er det igjen duket for musikk, dans og drama med Wildcats. Det melder det amerikanske nettstedet Eonline.com.

I mars annonserte Disneys president, Gary Marsh, at det kommer en oppfølger: «High School Musical 4».

Saken fortsetter under bildet.

TI ÅR SIDEN: Zac Efron ble kjent gjennom «High School Musical», som hadde premiere i 2006. Foto: WALT DISNEY PICTURES / Album
TI ÅR SIDEN: Zac Efron ble kjent gjennom «High School Musical», som hadde premiere i 2006. Foto: WALT DISNEY PICTURES / Album Vis mer

- «High School Musical» er en del av Disneys DNA. Det symboliserer alt vi står for, sier han til nettstedet.

Ifølge pressemeldinga vil den fjerde filmen introdusere oss for nye sanger og sportsinteresserte East High Wildcats.

I tillegg skal vi bli kjent med den rivaliserende skolen West High Knights.

Marsh forteller at de for tiden leter etter nye stjerner til å spille i den nye filmen. Dermed får nok ikke Zac Efron sitt comeback med «High School Musical» som kanskje mange hadde håpet på.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg har ingen plan B

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer