Robert Redford:

Hollywood-stjernen mistet sønnen

- Sorgen er endeløs når man mister et barn.

I SORG: Hollywood-stjernen Robert Redford sørger over tapet av sønnen James Redford. Her er han avbildet sammen med Julia Roberts i 2002. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB
I SORG: Hollywood-stjernen Robert Redford sørger over tapet av sønnen James Redford. Her er han avbildet sammen med Julia Roberts i 2002. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Robert Redford (84) er i sorg etter at han mistet sønnen, filmskaperenJames Redford. Han ble 58 år gammel.

Det var James kone, Kyle Redford, som delte den triste nyheten på Twitter fredag. Twitter-innlegget inneholdt flere bilder av de to sammen med deres to barn.

«James døde i dag. Vi er knust. Han levde et vakkert og meningsfylt liv og var elsket av mange. Han vil bli dypt savnet. Som kona hans gjennom 32 år, er jeg mest takknemlig for de to spektakulære barna vi oppdro sammen. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten dem de siste to årene», står det skrevet i innlegget.

En endeløs sorg

En representant for Robert, Cindi Berger, forklarer til People at skuespilleren sørger sammen med familien under denne vanskelige tiden, og at han ber at privatlivet respekteres.

- Sorgen er endeløs når man mister et barn. Jamie var en kjærlig sønn, ektemann og far. Arven hans lever videre gjennom barna hans, kunsten, filmskapingen og lidenskapen for å ta vare på miljøet, fortsetter Berger til nettstedet.

Hollywood-stjernens sønn gikk bort som følge av gallekreft i leveren. I går uttalte kona seg ytterligere om ektemannens dødsfall, og forklarte at kreften hadde kommet tilbake for to år siden, og at den ble oppdaget i november i fjor, mens han ventet på en levertransplantasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer