Ble 74 år gammel:

Hollywood-stjernen i sorg

Mistet faren.

NÆRT FORHOLD: Blake Lively hadde et tett og godt forhold til sin far, som gikk bort i forrige uke. Foto: Alex Berliner / Bei / REX
NÆRT FORHOLD: Blake Lively hadde et tett og godt forhold til sin far, som gikk bort i forrige uke. Foto: Alex Berliner / Bei / REX Vis mer
Publisert

Den tidligere «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (33) har alltid hatt et svært nært forhold pappaen sin, Ernie Lively.

I mange år har skuespilleren fryktet farens helse etter at han fikk en sykdom som gjorde at bare halve hjertet hans fungerte.

Bekrefter dødsfall

I 2013 ble det imidlertid kjent at Ernie Lively, ved hjelp av en ny behandlingsmetode, hadde blitt mye bedre.

Han var nemlig den første kjente personen i verden til å prøve metoden, som gikk ut på å sprøyte inn stamceller i det skadde hjertet, som igjen bidro til å bygge opp de skadde musklene og arteriene.

Det skrev People den gang.

Nå kommer nyheten om at Ernie Lively er død, 74 år gammel. Skuespilleren, som selv jobbet fem tiår i Hollywood, gikk bort forrige torsdag som en følge av hjertekomplikasjoner, skriver samme nettsted. Lively døde i filmbyen Los Angeles.

Ernie Livelys talsperson bekrefter dødsfallet til People.

Lang karriere

Den avdøde 74-åringen hadde en lang karriere bak seg i film- og tv-bransjen, og var det man kan kalle en «altmuligmann» på lerretet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer