Hollywood-stjernen giftet seg

Christina Ricci og kjæresten holdt bryllup på eksklusive Upper East Side.

GIFTET SEG: Christina Ricci og kjæresten James Heerdegen and Christina Ricci ble mann og kone på lørdag. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
GIFTET SEG: Christina Ricci og kjæresten James Heerdegen and Christina Ricci ble mann og kone på lørdag. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: To år etter at Christina Ricci og James Heerdegen møtte hverandret under innspillingen av TV-serien «Pan Am» giftet skuespillerparet seg i en romantisk og intim seremoni i New York denne helgen.

UsMagazine skriver at bryllupet ble holdt i den fasjonable bydelen Upper East Side. Den flotte skuespillerinnen hadde valgt en høyhalset hvit kjole, med lange ermer og et langt slep.

Etter seremonien ble det avholdt cocktail-fest, og gjestene kunne i tillegg til deilige drinker kose seg med middag, dessert og et eget bord med spesialbestilt godteri.

STO BRUD: Skuespiller Christina Ricci sa «I do» i en intim seremoni på eksklusive Upper East Side denne helgen. Hun er kjent fra filmer som «The Addams Family», «The Opposite of Sex» og «Sleepy Hollow». I tillegg til diverse TV-serier. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com
STO BRUD: Skuespiller Christina Ricci sa «I do» i en intim seremoni på eksklusive Upper East Side denne helgen. Hun er kjent fra filmer som «The Addams Family», «The Opposite of Sex» og «Sleepy Hollow». I tillegg til diverse TV-serier. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com Vis mer

I februar i år ble det kjent at paret hadde forlovet seg, og en lykkelig Ricci fortalte pressen:

- Ja, vi ble forlovet for en stund tilbake!

Den tidligere barnestjernen ser endelig ut til å trives med seg selv - etter å ha slitt med spiseforstyrrelser siden barndommen:

- I dag er det heldigvis mange forskjellige meninger om hva som er vakkert. Etter hvert som årene har gått har jeg blitt lykkeligere i mitt eget skinn. Endelig aksepterer jeg meg selv for den jeg er, og hvordan jeg ser ut. Jeg vil faktisk si at det er noe av det beste ved å bli eldre.

LES OGSÅ: - Kvinner er mest lykkelige når de er størrelse 44

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer