LYKKELIG: Rosanna Arquette giftet seg for fjerde gang. Hun er søster til skuespillerne Patricia og David Arquette. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Rosanna Arquette giftet seg for fjerde gang. Hun er søster til skuespillerne Patricia og David Arquette. Foto: Stella PicturesVis mer

Hollywood-stjernen giftet seg igjen

Rosanna Arquette sa ja for fjerde gang.

SEOGHØR.NO: Alle gode ting er fire for skuespiller Rosanna Arquette (54).

Søndag, to år etter at paret forlovet seg, sa Todd Morgan og «Pulp Fiction»-stjernen ja til hverandre, skriver UsMagazine.

- Rosanna og Todd giftet seg, med familien til stede, i en seremoni i Malibu i California søndag formiddag, sier skuespillerens pressetalsmann til nettstedet.

Til Huffington Post har hun tidligere fortalt at hun synes det har vært vanskelig å kombinere både jobb og kjærlighet:

- Det har vært utfordrende. Nå er jeg travelt opptatt med jobb og er i et forhold, men det handler om å akseptere den andre personen. Hvem personen er, og hva personen gjør. Jeg elsker å jobbe, og jeg elsker mitt forhold. Og jeg trenger virkelig begge ting. Dersom jeg kun fokuserer på én av delene føler jeg meg ikke hel, fortalte hun i 2012.

Todd Morgan er direktør i Bel Air Investment Advisors og filantrop. Rosanna er for tiden aktuell som regissør, både på TV og film, og har også nylig spilt i «Girls» og «Ray Donovan».

54-åringen har tidligere vært gift med filmregissør Tony Greco (1979-1980), komponist James Newton Howard (fra 1986 - 1987), og restauranteier John Sidel (fra 1993 til 1999).

Hun har datteren Zoe Blue (19) med John Sidel.

LES OGSÅ: One Direction-Malik er forlovet