Jude Law har giftet seg:

Hollywood-stjernen giftet seg i all hemmelighet

Han og Phillipa Coan ga hverandre sitt ja i intim seremoni i London.

MANN OG KONE: Ifølge flere britiske medier, deriblant The Sun, giftet Phillipa Coan og Jude Law seg i London denne uken. Foto: Andrew Parsons/REX/ NTB scanpix
MANN OG KONE: Ifølge flere britiske medier, deriblant The Sun, giftet Phillipa Coan og Jude Law seg i London denne uken. Foto: Andrew Parsons/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken giftet den britiske skuespilleren Jude Law (46) seg med kjæresten Phillipa Coan (32) i en intim seremoni i London.

Ifølge The Sun var bare parets nærmeste venner invitert da de to ga hverandre sitt ja i rådhuset Old Marylebone. Nettstedet har publisert bilder av det nygifte paret, idet de ankommer - og senere forlater rådhuset som mann og kone.

Law og Coan har vært kjærester i tre år, og dette er førstnevntes andre ekteskap.

GIFT: Jude Law og kjæresten gjennom tre år, Phillipa Coan, har gitt hverandre sitt ja. Her avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Jude Law og kjæresten gjennom tre år, Phillipa Coan, har gitt hverandre sitt ja. Her avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapsskandale

46-åringen, som har fått rykte på seg for å være en skjørtejeger, var tidligere gift med skuespiller Sadie Frost (53). Sammen fikk de tre barn, Rafferty (22), Iris (18), og Rudy (16), før paret tok ut skilsmisse i 2003.

SKILTE SEG: Sadie Frost og Jude Law var gift fra 1997 til 2003. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Sadie Frost og Jude Law var gift fra 1997 til 2003. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter sitt første ekteskap, innledet Law et forhold til Sienna Miller (37) - en romanse som fikk bred omtale i internasjonale medier.

Høsten 2005 kom det frem at Jude hadde vært utro, og kort tid etter brøt Sienna forlovelsen. Dramaet rundt bruddet vekket stor oppsikt, da det ble kjent at Jude hadde hatt en affære med tidligere barnepike Daisy Wright.

STJERNEPAR: Jude Law og Sienna Miller hadde et svært profilert og stormfullt kjærlighetsforhold. Her på «Alfie»-premieren i London i oktober 2004. Foto: AP/ NTB scanpix
STJERNEPAR: Jude Law og Sienna Miller hadde et svært profilert og stormfullt kjærlighetsforhold. Her på «Alfie»-premieren i London i oktober 2004. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Angrer virkelig

Jude angret tilsynelatende bittert, og unnskyldte seg i et åpent brev publisert av British Press Association.

- Etter oppslagene i dagens aviser vil jeg bare si at jeg er veldig skamfull og opprørt over at jeg har såret Sienna og menneskene rundt oss, skrev han, og la til:

- Jeg ønsker offentlig å be om unnskyldning til Sienna og våre respektive familier for den smerten jeg har forårsaket. Det er ingen unnskyldning for det jeg har gjort og jeg angrer virkelig. Jeg håper dere vil respektere privatlivet vårt i denne vanskelige tiden.

Jude og Sienna ble i ettertid et mye omtalt par, og spekulasjonene svirret om hvorvidt de to hadde funnet tilbake til hverandre. Men ett år senere ble det slutt for godt etter at Sienna ikke klarte å tilgi ham.

I 2015 fikk Jude Law nok en gang spalteplass da det ble kjent at han fikk barn med sin 19 år yngre ekskjæreste. Til sammen har 46-åringen fem barn fordelt på tre kvinner.

Foruten tre barn med ovennevnte Sadie Frost, fikk han i september 2009 datteren Sophia med modellen Samantha Burke. Paret var imidlertid ikke sammen lenge.

LES OGSÅ: - Hun var alltid den rette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer