Ashton Kutcher:

Hollywood-stjernen fryktet å bli mistenkt for drap

- Jeg fikk panikk.

VITNET I DRAPSSAK: Hollywood-stjernen Asthon Kutcher vitnet onsdag i rettsaken mot drapsmistenkte Michael Gargiulo. Dagen da drapet fant sted skulle 41-åringen på date med drapsofferet Ashley Ellerin. Foto: NTB scanpix
VITNET I DRAPSSAK: Hollywood-stjernen Asthon Kutcher vitnet onsdag i rettsaken mot drapsmistenkte Michael Gargiulo. Dagen da drapet fant sted skulle 41-åringen på date med drapsofferet Ashley Ellerin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mot drapsmistenkte Michael Gargiulo (43), som er blitt beskrevet som en «serie-seksualmorder», er nå i gang.

Ifølge Los Angeles Times er Gargiulo mistenkt for mordet på den 22 år gamle motestudenten Ashley Ellerin. Drapet fant sted i februar 2001, da Gargiulo i skal ha tatt seg inn i leiligheten til Ellerin, drept henne med 47 knivstikk og nesten kuttet av henne hodet.

Gargiulo er tiltalt for to tilfeller av drap og ett tilfelle av drapsforsøk i Los Angeles-området i tidsrommet mellom 2001 og 2008. Han hevder han er uskyldig.

DRAPSTILTALT: Michael Gargiulo er tiltalt for drapet på Ashely Ellerin for 18 år siden. Foto: NTB scanpix
DRAPSTILTALT: Michael Gargiulo er tiltalt for drapet på Ashely Ellerin for 18 år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Datet Hollywood-stjernen

Da mordet på Ashely Ellerin fant sted i 2001, datet hun Hollywood-skuespiller Ashton Kutcher (41). Samme kveld som drapet fant sted, var 41-åringen på vei for å plukke opp Ellerin og ta henne med på en date - samme kveld som Grammy-utdelingen. Kutcher skal ha vært sen, og Ellerin skal ikke ha svart da han ringte.

Onsdag vitnet Kutcher i den pågående rettsaken. 41-åringen ble nødt til å forklare hva som hendte den kvelden, og Kutcher fortalte at han banket på døren til Ellerin opptil flere ganger uten å få noe svar.

- Men det kom ikke noe svar. Jeg banket på igjen, og igjen. Ikke noe svar. På dette tidspunktet trodde jeg at hun hadde forlatt huset for kvelden, og at hun var opprørt for at jeg var sen, fortalte Kutcher under vitnemålet, ifølge Los Angeles Times.

I retten forklarte Kutcher at han ringte opptil fire ganger, og la igjen flere meldinger på telefonsvareren til Ellerin.

Var ikke bekymret

Før han gikk skal Kutcher ha kikket inn gjennom vinduet og lagt merke til at alle lysene sto på. Han skal også ha sett rødvinsflekker på teppet, noe som han trodde var flekker etter Ellerins hjemmefest som fant sted én uke tidligere.

- Jeg trodde ikke at det var noe spesielt, vitnet 41-åringen.

Neste dag fikk han vite at Ellerin var funnet død.

- Jeg fikk panikk, har Hollywood-stjerna sagt under et tidligere avhør.

Kutcher innså nemlig at fingeravtrykkene hans var igjen på døren til Ellerins hus, og var redd noen ville tro han var innblandet.

- Ikke uroe deg, du er ikke mistenkt, skal Michael Gargiulos advokat, Daniel Nardoni, ha sagt til 41-åringen.

VITNET: Ashton Kutcher fikk panikk da han innså at fingeravtrykkene hans var på døren til drapsofferet Ashley Ellerin. Foto: NTB scanpix
VITNET: Ashton Kutcher fikk panikk da han innså at fingeravtrykkene hans var på døren til drapsofferet Ashley Ellerin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hadde planlagt en helaften

Ifølge Los Angeles Times skal Hollywood-stjernen ha møtt Ashely Ellerin på en venns bursdagsfest noen måneder tidligere. 41-åringen hadde kjæreste på tidspunktet, og introduserte Ellerin til en venn av seg.

Ellerin og Kutchers venn skal ha begynt å date, men noen måneder senere var Kutcher og Ellerin single. De skal ha planlagt en date samme kvelden drapet fant sted, hvor de skulle spise middag og ta noen drinker.

Ifølge den amerikanske avisa skal de to sist ha snakket med hverandre halv ni på kvelden, hvor Kutcher skal ha fortalt at han ble sein, og at de heller bare skulle ta noen drinker istedet.

Ellerin skal ha svart at det ikke var noe problem og at hun bare skulle ta seg en dusj først. Kutcher hørte aldri noe mer fra Ellerin den kvelden.

OFRENE: Tricia Pacaccio, Ashley Ellerin, Maria Bruno og Michelle Murphy. Foto: NTB scanpix
OFRENE: Tricia Pacaccio, Ashley Ellerin, Maria Bruno og Michelle Murphy. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hjalp henne med punktert dekk

Drapsmistenkte Gargiulo møtte Ashley Ellerin for første gang da han tilbød seg å hjelpe henne å bytte et punktert dekk.

Etter det første møtet skal han ha tilbudt seg å fikse varmeovnen til Ellerin, og i ettertid skal han ha dukket opp ved leiligheten hennes uten invitasjon.

Ifølge avisa skal flere vitner ha sett Gargiulos bil parkert utenfor huset til Ellerin på alle døgnets tider, stirrende på leiligheten hennes.

Romkameraten til Ellerin skal ha trodd Gargiulo var en stalker.

LES OGSÅ: Milliardær-arving drepte seks personer med luksusbilen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer