Jennifer Garner med skjegg:

Hollywood-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Dukket opp på Instagram som mann.

VELKJENT FJES: Det er slik publikum som oftest ser Hollywood-skuespiller Jennifer Garner, med langt, mørkt hår og delikat sminke. På Instagram begynte hun derimot 2018 med et humoristisk «throwback»-bilde. Her er hun på en filmpremiere i november. Foto: Getty Images/AFP/ NTB scanpix
VELKJENT FJES: Det er slik publikum som oftest ser Hollywood-skuespiller Jennifer Garner, med langt, mørkt hår og delikat sminke. På Instagram begynte hun derimot 2018 med et humoristisk «throwback»-bilde. Her er hun på en filmpremiere i november. Foto: Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Publikum er vant til å se Jennifer Garner (45) med langt, mørkt hår og tilsynelatende perfekt hud, men denne uken overrasket hun fansen med en helt annen utgave av seg selv.

I anledning starten på det nye året, publiserte skuespilleren et overraskende bilde på Instagram, fulgt av den velkjente teksten «New year, new me».

Garner er bortimot ugjenkjennelig på bildet, ettersom hun er utstyrt med både rødlig, kort hår, skjegg, fregner og kraftige øyenbryn.

Hun ser rett og slett ut som en veldig pen mann.

Den overbevisende forvandlingen er det den Oscar-vinnende sminkøren Rick Baker (67), med filmer som «Planet of the Apes» og «The Ring» på CVen, som står bak.

Ble uventet gravid

«Alias»-stjernen har barna Violet (12), Seraphina (8) og Samuel (5) med eksmannen Ben Affleck (45), og i Instagram-innlegget forklarer hun at forvandlingen av utseendet hennes ble gjort til en filmrolle.

Imidlertid ble det ikke noe av filmen, røper hun videre. Garner fant nemlig ut at hun var gravid med sønnen Sam på denne tiden, og måtte trekke seg fra prosjektet.

- Babyer er bedre enn filmer, fastslår hun i en av emneknaggene til bildet.

UsWeekly er blant mediene som har omtalt bildet av filmstjernen, og nettstedet påpeker at Garners følgere har kastet fram forslag om hvilke mannlige Hollywood-skuespillere hun ligner på.

Flere mener at hun defintivt ligner på Oscar-vinner Eddie Redmayne (35), som jo er kjent for sitt røde hår, fregner og fyldige lepper.

Blant de andre forslagene finner man «The Deuce»-aktuelle James Franco (39) og «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (41), mens noen mener at hun ser kjekkere ut enn eksen Affleck.

LIGNER: Herreutgaven av Jennifer Garner er ikke ulik Eddie Redmayne. Foto: NTB scanpix
LIGNER: Herreutgaven av Jennifer Garner er ikke ulik Eddie Redmayne. Foto: NTB scanpix Vis mer
OGSÅ LIK?: Ryan Reynolds. Foto: AP/ NTB scanpix
OGSÅ LIK?: Ryan Reynolds. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Feiret jul med eksen

Sommeren 2015 annonserte Jennifer Garner og Ben Affleck at de skulle skilles etter ti års ekteskap. Nyheten kom dagen etter at de markerte sin tiårsdag som ektefeller, i kjølvannet av flere uker med bruddrykter.

Det tidligere stjerneparet har vært opptatt av å verne om sine tre barn i bruddprosessen, og i påsken i fjor dro hele familien på påskegudstjeneste - kun tre dager etter at skilsmissen gikk igjennom.

Ifølge UsWeekly feiret eksparet også julen sammen med barna, selv om Affleck har funnet lykken med «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (37) etter bruddet.

Garner har på sin side uttalt at hun ikke er klar for å gå videre etter at ekteskapet med «Justice League»-kjekkasen gikk i oppløsning:

- Jeg ville ikke ha valgt dette livet for meg selv eller barna mine. Jeg ville ikke valgt å være singel eller å være i denne posisjonen. Det er noe vi jobber med. Jeg har fremdeles ikke vært på en date og jeg er heller ikke interessert i å date. Om noen ønsker å spleise meg med noen, sier jeg bare «nei takk», sa hun til News.com.au i november.

VENNSKAPELIG TONE: Ben Affleck og Jennifer Garner sammen med barna Seraphina og Samuel i Santa Monica på 4. juli i fjor. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VENNSKAPELIG TONE: Ben Affleck og Jennifer Garner sammen med barna Seraphina og Samuel i Santa Monica på 4. juli i fjor. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ikke til å kjenne igjen

Jennifer Garner er selvsagt ikke alene om å ha gjort seg ugjenkjennelig til en filmrolle, enten ved hjelp av sminke eller fysiske forandringer.

Før jul trodde fansen neppe sine egne øyne da de så bilder av Blake Lively (30) fra innspillingssettet til «The Rythm Section».

«Gossip Girl»-stjernen, som vanligvis tar pusten fra alle på den røde løperen, var nemlig blitt sminket til å se trøtt og utslitt ut for rollen, skrev The Sun.

Oscar-vinner Christian Bale (43), som er blant stjernene som har gått mest opp og ned i vekt til ulike filmroller, overrasket også med utseendet sitt i fjor høst.

«The Dark Knight»-stjernen skal nemlig spille tidligere visepresident Dick Cheney (76) i det kommende dramaet «Backseat», og han har både gått drastisk opp i vekt og barbert av seg håret for filmrollen.

LES OGSÅ: Christian Bales forvandling vekker oppsikt

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer