Michael Constantine:

Hollywood-stjernen er død

Skuespilleren ble 94 år.

DØD: Hollywood-stjernen Michael Constantine (foran til venstre) har gått bort. Her er han avbildet i filmen «My Big Fat Greek Wedding». Foto: Snap Stills/REX / NTB
DØD: Hollywood-stjernen Michael Constantine (foran til venstre) har gått bort. Her er han avbildet i filmen «My Big Fat Greek Wedding». Foto: Snap Stills/REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag kommer den triste nyheten om at Hollywood-stjernen Michael Constantine er gått bort. Hans bortgang blir bekreftet av svogeren Michael Gordon, skriver blant andre New York Times.

Skuespilleren, trolig best kjent for sin rolle i «My Big Fat Greek Wedding», gikk bort i sitt hjem i Reading 31. august etter noe tids sykdom.

TRIST NYHET: Torsdag ble det kjent at Michael Constantine har gått bort. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB
TRIST NYHET: Torsdag ble det kjent at Michael Constantine har gått bort. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

Constantine vil også huskes for sin rolle i komiserien «Room 222», som han blant annet vant en Primetime Emmy Award for i 1970.

Skuespilleren har naturligvis betydd mye for mange, og en av dem som er i sorg etter hans bortgang, er Nia Vardalos, som spilte sammen med han i «My Big Fat Greek Wedding».

«Michael Constantine, faren til cast-familien vår. En gave til de skrevne ord og alltid en venn. Å spille med ham kom med en strøm av kjærlighet og moro. Jeg vil verdsette denne mannen som brakte Gus til liv. Han ga oss så mye latter og fortjener å hvile nå. Vi elsker deg Michael», skriver hun på Twitter.

Hun har også delt et bilde av ham sammen med sin ekte far.

LES OGSÅ: «The Wire»-stjernen funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer