Busy Philipps:

Hollywood-stjernen endte på sykehus etter bursdagsfeiring

Fikk plutselig ekstreme smerter i mageregionen.

MÅTTE LEGGES INN: Denne helgen feiret Michelle Williams (ytterst t.v.) og Busy Philipps 37-årsdagen til førstnevnte. Kvelden endte imidlertid ganske annerledes enn planlagt for Busy. Foto: NTB scanpix/ Instagram
MÅTTE LEGGES INN: Denne helgen feiret Michelle Williams (ytterst t.v.) og Busy Philipps 37-årsdagen til førstnevnte. Kvelden endte imidlertid ganske annerledes enn planlagt for Busy. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer

(Seoghør.no): Lørdag hadde filmstjernen Michelle Williams (37) fødselsdag, og dagen ble feiret sammen med bestevenninnen hennes, skuespiller Busy Philipps (38).

Busy la ut et par bilder fra dagen på Instagram-profilen sin, der hun også gratulerte «Dawson's Creek»-stjernen med dagen.

Ifølge People koste de to venninnene seg ute på livet i Boston, der begge er opptatt med innspillingen av komedien «I Feel Pretty», som blant andre Busys ektemann Marc Silverstein (46) står bak.

Imidlertid fikk festkvelden alt annet enn en gøyal avslutning for Busy Philipps. Hun endte nemlig opp på sykehuset.

Saken fortsetter nedenfor.

Found her. Happy birthday to my better half. I love you, M. You make everything better. 💞

Et innlegg delt av Busy Philipps (@busyphilipps)

- Uutholdelig smerte

Det avslørte «Cougar Town»-stjernen selv i et innlegg på Instagram, der hun delte et bilde av seg selv i sykesenga - riktignok iført en noe humoristisk genser.

- Kvelden i går endte veldig rart, begynner hun innlegget, før hun forteller hva som hendte:

- Jeg hadde en helt uutholdelig smerte nederst i min høyre side, og etter et langvarig opphold på [sykehuset] ble det fastslått at eggstokken min hadde snudd seg. Det kalles vridning, skriver Busy.

Ifølge Lommelegen.no er vridning av eggstokker eller eggledere ikke en vanlig tilstand, men det er smertefullt og krever rett diagnostisering. Det er vanlig at man må gjennom en kikkhullsoperasjon når en slik vridning oppstår.

Saken fortsetter nedenfor.

I Instagram-innlegget skriver Busy Philipps videre at hun heldigvis slapp å operere:

- Min snudde seg tilbake av seg selv og det går bra med meg, men noen ganger gjør den ikke det og da må man operere, ellers kan man miste eggstokken sin. (Det skjedde faktisk med en veldig god venninne av meg), påpeker skuespilleren.

Hun avslutter innlegget med å understreke hvor viktig det er at man oppsøker lege eller sykehus hvis man tror noe er galt, selv om man føler seg hysterisk eller blir fortalt at alt går bra.

- Og en stor takk til de fantastiske legene og sykepleierne som tok vare på meg!

Bor på hver sin kant

Hvorvidt 38-åringens hakket mer berømte bestevenninne ble med henne til sykehuset, er foreløpig ikke kjent. Busy Philipps og Michelle Williams har imidlertid tilbragt tid sammen ved en lang rekke andre anledninger.

De to spilte faktisk sammen i «Dawson's Creek» på starten av 2000-tallet.

Der hadde Michelle en av hovedrollene, som byjenta Jen Lindley som kommer flyttende til småbyen. Busy hadde en noe mindre rolle, som Audrey Liddell, men hun spilte likevel i nesten 50 episoder.

I dag bor ikke de to bestevenninne i samme by, men de tilbringer tilsynelatende så mye tid sammen som mulig likevel.

Saken fortsetter nedenfor.

For noen måneder siden besøkte de blant annet et nytt kunstmuseum i Los Angeles sammen, The Broad. Busy Philipps delte en rekke bilder fra utflukten med fansen, og det var ikke tvil om at de to skuespillerne hadde kost seg:

- Jeg er lei meg for at vi ikke kan bo samme sted, men i går hadde vi en perfekt dag sammen. Og det var akkurat det sjelen min trengte, og det er det bestevenner er til for, ikke sant? skrev Busy til en sminkefri «selfie» av duoen.

Busy Philipps har vært gift med filmskaper Marc Silverstein siden 2007. Sammen har de døtrene Birdie Leigh (9) og Cricket Pearl (4). Michelle Williams har på sin side datteren Matilda Rose Ledger (11), som hun fikk med den nå avdøde filmstjernen Heath Ledger.

LES OGSÅ: - Jeg fryktet jeg skulle dø da jeg fikk diagnosen