VELKOMMEN: Chris Hemsworth har tatt turen til Norge. Hvorfor vites derimot foreløpig ikke. Foto: NTB scanpix
VELKOMMEN: Chris Hemsworth har tatt turen til Norge. Hvorfor vites derimot foreløpig ikke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chris Hemsworth:

Hollywood-stjernen dukket brått opp i Norge

«Ingen» vet hva Chris Hemsworth gjør her.

Publisert

Norge er ikke verdens største land, og det kan ofte føles som at superstjerner glemmer oss bort til fordel for Sverige og Danmark når de for eksempel skal ut på turné. Derfor er det alltid stas når stjerner plutselig reiser til Norge uanmeldt, om det så er i forbindelse med jobb eller ferie.

De siste åra har stjerner som Gordon Ramsay (53), Carmen Electra (47), Scarlett Johansson (35) og Channing Tatum (39) blant andre kommet på uanmeldt besøk, noe som har ført til selfies, intervjuer og hyggelige møter med fansen.

På Norgesbesøk

Den siste til å føye seg i den glamorøse rekka er den australske skuespilleren Chris Hemsworth (36).

Han har ikke lagt ut noe fra besøket selv, men kameraten hans Luke Zocchi har dokumentert hele reisen fra Melbourne til Oslo på sin Insta-story.

DER VAR HAN: Chris Hemsworth smiler til kameratens iPhone på Oslo lufthavn. Skjermdump: Instagram
DER VAR HAN: Chris Hemsworth smiler til kameratens iPhone på Oslo lufthavn. Skjermdump: Instagram Vis mer
DER VAR HAN: Chris Hemsworth smiler til kameratens iPhone på Oslo lufthavn. Skjermdump: Instagram
DER VAR HAN: Chris Hemsworth smiler til kameratens iPhone på Oslo lufthavn. Skjermdump: Instagram Vis mer

Hemsworth synes i bakgrunnen på flere av de delte videoene, som virker å være fra ankomstplanet på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Dersom kameratens videoer er lagt ut i kronologisk rekkefølge, og Hemsworth fortsatt er med på lasset, har gjengen kommet seg til Nusfjord i Flakstad kommune i Lofoten.

Derfra har han nemlig delt en video av de vakre naturomgivelsene - likevel uten Hemsworth i monitor. Hva «Thor»-skuespilleren gjør her, vites altså ikke. Norge blir stadig et mer populært land for utenlandske filmselskap, så man skal ikke se bort fra at de muligens er her for å spille inn noe.

NUSFJORD: Ifølge videoen til Hemsworths kamerat befinner de seg for tiden i Nusfjord i Flakstad kommune i Lofoten. Skjermdump: Instagram
NUSFJORD: Ifølge videoen til Hemsworths kamerat befinner de seg for tiden i Nusfjord i Flakstad kommune i Lofoten. Skjermdump: Instagram Vis mer
NATUROMGIVELSER: Hollywood-stjernens kamerat delte også en video på Instagram-story av de vakre omgivelsene i Lofoten. Skjermdump: Instagram
NATUROMGIVELSER: Hollywood-stjernens kamerat delte også en video på Instagram-story av de vakre omgivelsene i Lofoten. Skjermdump: Instagram Vis mer

Likevel er det nok mest sannsynlig at de har kommet såpass langt nord for en ferie. Alle Hemsworth reiser med er private venner, ikke kolleger.

- VAKKERT: Skuespilleren sier barna fikk et minne for livet da de fikk se isbjørn. Video: Aller Media / Reporter: Kjersti Flaa Vis mer

Superstjerne

Hemsworth har vært en av Hollywoods største profiler i en årrekke. Han er kanskje blitt spesielt godt kjent som karakteren Thor i «Avengers»-filmene, men har også spilt i en rekke andre suksesser. Allerede i «Home and Away» ble han spådd en lysende karriere - en profeti som altså gikk i oppfyllelse.

Det skal imidlertid nevnes at før skuespillerkarrieren satte fart, hadde han en langt mindre glamorøs jobb. Det har 36-åringen tidligere avslørt da han gjestet Jimmy Fallons «The Tonight show» i fjor.

BRØDRE: Det er imidlertid ikke bare Chris Hemsworth som er en kjent skuespiller, men også lillebroren Liam Hemsworth. Her er de to avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
BRØDRE: Det er imidlertid ikke bare Chris Hemsworth som er en kjent skuespiller, men også lillebroren Liam Hemsworth. Her er de to avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Fox News var det i en konkurranse mot komiker Kumail Nanjiani hvor de to skulle slenge ut påstander om seg selv, og motstanderen skulle gjette om det var løgn eller sant. Chris Hemsworths påstand om hva som var hans første jobb som 14-åring fikk mye oppmerksomhet.

- Min første jobb var å vaske brystpumper, sa han, til kraftig latter fra publikum.

Videre forklarte skuespilleren at han også reparerte brystpumpene og at det var ulike apotek som leide dem ut til ammende kvinner.

- Apotekene leide dem ut og de ble levert tilbake med størknet melk. Så jeg renset bort melken, fortalte han videre, og avslørte omsider at påstanden stemmer og at dette faktisk var hans første jobb

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Familiemann

Hemsworth er som nevnt blitt en svært ettertraktet skuespiller. Privat er han gift med den spanske modellen Elsa Pataky (43) som han har datteren India Rose (7) og tvillingene Sasha og Tristan (5) med.

Pataky og Hemsworth har vært gift i ni år, men til tross for at ekteskapet mellom dem kan virke bunnsolid, har sistnevnte tidligere innrømmet at alt ikke bare er rosenrødt.

- Utfordringen er alltid å prøve å finne balansen mellom arbeid og å tilbringe tid med familien, sa skuespilleren i et intervju med australske News i fjor.

GODT GIFT: Chris Hemsworth giftet seg med Elsa Pataky i 2010 og sammen har de fire barn. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Chris Hemsworth giftet seg med Elsa Pataky i 2010 og sammen har de fire barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, la han til.

Familien på fem er til daglig bosatt i strandbyen Byron Bay i Australia, der de har bygget et hjem for intet mindre enn 20 millioner dollar, noe som tilsvarer nesten 200 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Fikk Hollywood-stjernens private bilder ved en feil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer