BRENNHEIT: Amber Heard er like vakker både med og uten sminke.
BRENNHEIT: Amber Heard er like vakker både med og uten sminke. Vis mer

Hollywood-stjernen droppet sminken

Johnny Depps kjæreste hylles for sin sminkefrie «look».

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken luftet skuespiller Amber Heard (27) hundene sine i trendy SoHo i New York, og til tross for at hun hadde droppet sminken for anledningen så hun råsexy ut med sin avslappede «look».

«Amber er tydeligvis fantastisk vakker uansett om hun bruker sminke eller ei. Det er deilig å se at hun omfavner den naturlige looken når hun ikke er på jobb», skriver nettstedet E!Online.

CASUAL COOL: Amber Heard droppet sminket til fordel for mer kvalitetstid med hundene. Her fotografert i SoHo i New York mandag denne uken. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
CASUAL COOL: Amber Heard droppet sminket til fordel for mer kvalitetstid med hundene. Her fotografert i SoHo i New York mandag denne uken. Foto: PacificCoastNews/All Over Press Vis mer

Amber Heard er opprinnelig fra Texas, men er nå bosatt i New York sammen med kjæresten Johnny Depp (50).

De to ble innledet et romantisk forhold da de spilte mot hverandre i «The Rum Diary» i 2011 - og ble et par i fjor. Romansen mellom Amber og Johnny førte til bruddet mellom 50-åringen og franske Vanessa Paradis (40) - som hadde vært kjærester i hele 14 år før affæren.

Nylig åpnet Amber opp om forholdet med den 23 år eldre kjekkasen i desember-utgaven av Company Magazine, og forteller at det er gunstig at de to befinner seg i samme bransje :

- Det har til tider vært svært tøft å føle på det at jeg har bodd i en koffert. Men det luker ut dem som kun er der på et overfladisk grunnlag. Holder han ut med deg etter film nummer to vet man at det er en person man har lyst til å beholde, sier hun til magasinet, ifølge DailyMail.

Depp har barna Lily Rose (14) og John Christopher «Jack» (11) med eksen Vansessa, og allerede har Amber opparbeidet seg et godt forhold til de to.

Da Depps film «The Lone Ranger» skulle promoteres i Japan tidligere i år tok kjekkasen like så godt med seg de to barna og kjæresten med på turen. Og firerbanden så ut til å trives i hverandres selskap!

LES OGSÅ: Johnny Depp er faktisk 50 år!