BLIR PAPPA: Skuespiller Benedict Cumberbatch trer snart inn i sin livs rolle. Foto: All Over Press
BLIR PAPPA: Skuespiller Benedict Cumberbatch trer snart inn i sin livs rolle. Foto: All Over PressVis mer

Hollywood-stjernen blir pappa

Benedict Cumberbatch og forloveden venter barn.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch (38) og teaterregissør og skuespiller Sophie Hunter (36) hadde forlovet seg.

Nå bekrefter parets pressetalsmann at de to venter barn, skriver UsMagazine.

- Det er en ære å kunne fortelle at Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter venter sitt første barn. De er fra seg av begeistring.

Da paret annonserte forlovelsen valgte de to å gjøre stikk motsatt av de fleste andre - som i dagens samfunn avslører den gledelige nyheten via sosiale medier - og satte likesågodt inn en god gammeldags og tradisjonell avisannonse.

GOD GAMMELDAGS ANNONSE: Ikke alle bryr seg om å annonsere begivenheter på sosiale medier. Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter avslørte forlovelsen i avisen. Foto: All Over Press
GOD GAMMELDAGS ANNONSE: Ikke alle bryr seg om å annonsere begivenheter på sosiale medier. Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter avslørte forlovelsen i avisen. Foto: All Over Press Vis mer

Under «Fødsler, dødsfall og ekteskap» seksjonen i den britiske avisen The Times trykket de følgende notis:

«Benedict, sønn av Wanda og Timothy Cumberbatch av London, og Sophie, datter av Katherine Hunter av Edinburgh og Charles Hunter av London, har forlovet seg».

NORSKREGISSERT: Benedict Cumberbatch side om side med «The Imitation Game»-regissør Morten Tyldum og skuespillerkollega Keira Knightley under en pressevisning i London i fjor høst. Foto: All Over Press
NORSKREGISSERT: Benedict Cumberbatch side om side med «The Imitation Game»-regissør Morten Tyldum og skuespillerkollega Keira Knightley under en pressevisning i London i fjor høst. Foto: All Over Press Vis mer

Skuespillerparet traff hverandre allerede for fem år siden, på settet til filmen «Burlesque Fairytales», men ble først et par for noen måneder siden.

38-åringen, som tidligere har spilt i TV-serien «Sherlock», er i disse dager aktuell i den norskregisserte filmen «The Imitation Game».

LES OGSÅ: - Vi vet ikke når vi får giftet oss