Armie Hammer og Elizabeth Chambers:

Hollywood-paret skilles etter ti år

- Det har vært en utrolig reise, skriver skuespilleren på Instagram.

SKILLES: Hollywood-paret Armie Hammer og Elizabeth Chambers avslører at de skal skilles. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Hollywood-paret Armie Hammer og Elizabeth Chambers avslører at de skal skilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredag kom den triste nyheten om at Hollywood-paret Armie Hammer (33) og Elizabeth Chambers (37) har besluttet å gå hver til sitt etter 10 års ekteskap.

Den triste nyheten deler de begge på sine respektive Instagram-profiler.

«13 år som bestevenner, sjelevenner, partnere og senere foreldre», starter 33-åringens innlegg med til et bilde av paret sammen.

«Det har vært en utrolig reise, men vi har sammen bestemt oss for å bla om siden og gå videre fra ekteskapet vårt. Når vi nå går inn i det neste kapittelet, vil barna og forholdet vårt som medforeldre og gode venner forbli vår prioritet», heter det videre.

Avslutningsvis ber paret om å privatliv, medfølelse og kjærlighet i tida framover av hensyn til barna deres og familien.

GÅR HVER TIL SITT: Etter ti år som ektepar avslører Hollywood-paret at de går hver sin vei. Foto: NTB SCANPIX
GÅR HVER TIL SITT: Etter ti år som ektepar avslører Hollywood-paret at de går hver sin vei. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Feiret nylig bryllupsdag

Hammer og Chambers giftet seg i mai 2010 og har datteren Harper Grace (5) og sønnen Ford Douglas Armand (3) sammen.

Nyheten kommer mindre enn to måneder etter at Chambers og «Social Network»-skuespilleren feiret ti år som gift.

«TI år som gift, tretten år som bestevenner. Gratulerer med bryllupsdagen, min kjærlighet. Jeg er så takknemlig for deg, dette tiåret, familien vår og den fineste solnedgangen på bryllupsdagen en fredag kveld», skrev Chambers på Instagram den gang.

Innlegget inneholdt flere bilder hvorav et av dem var fra dagen de giftet seg.

Forrige måned delte hun også en hyllest til Hammer i anledning farsdagen, og beskrev blant annet 33-åringen som god på kjøkkenet og til å fortelle historier.

«Våre babyer kan ikke be om en mer eventyrlig og underholdende pappa, og vi er heldige for at du er vår. Vi elsker deg», avsluttet hun innlegget med til flere bilder av familien sammen.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september i fjor. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Drømmer om flere barn

Tidligere i år avslørte Chambers overfor US Weekly at hun drømmer om flere barn med skuespilleren.

- Jeg vil ha alle babyene. Jeg vil ha så mange babyer hele tiden. Jeg elsker barna mine. Jeg vil ha alt det, hele tiden, uttalte hun.

Samme måned uttalte Chambers seg også om ekteskapet til skuespilleren og hvordan de pleier forholdet til tross for travle timeplaner.

TOBARNSFORELDRE: Her er Elizabeth Chambers og Armie Hammer avbildet sammen med barna Harper og Ford i 2017. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Her er Elizabeth Chambers og Armie Hammer avbildet sammen med barna Harper og Ford i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vann gresset ditt der du ønsker at det skal vokse. Jeg føler at det er litt klisjé å si, men du må legge arbeid inn i et vennskap. Uansett hvor du legger arbeidet er det der det kommer til å blomstre, uttalte hun den gang til US Weekly.

Hammer og Chambers begynte å date tilbake i 2008 etter et mangeårig vennskap.

På den tida var Hammer så forelsket at han spurte Chambers om hun kunne forlate sin daværende kjæreste til fordel for ham.

- Vennskapet vårt fortsatte å vokse til jeg en dag tenkte: «Jeg kan ikke være venn med deg lenger. Du må slå opp med kjæresten din, og vi må begynne å date», har Hammer tidligere fortalt i et intervju med Vulture i november 2017.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Kritikken haglet

De to skuespillerne er ikke fremmed for å dele små innblikk fra hverdagen sin på Instagram. I fjor delte imidlertid Armie Hammer en video som vakte stor oppsikt.

Ifølge People inneholdt videosnutten, som senere ble slettet, skuespillerens sønn Ford som rett og slett sugde på farens tær. I bakgrunnen kunne man høre Elizabeth Chambers, som uttalte: «Dette er ikke normalt».

Etter at treåringen tok farens tær ut av munnen, sa en smilende Hammer: «Ok, ikke noe mer nå».

Til videoen skal skuespilleren ha skrevet at sønnen sugde på tærne i hele syv minutter. Han la også ved den spøkefulle emneknaggen #footfetishonfleek.

Videoen fikk flere til å sperre opp øynene, der tilbakemeldingene tydet på at ikke alle opplevde innholdet like humoristisk som Hammer selv. Kjendisbloggeren Perez Hilton (42) var blant dem som repostet videoen på sin Instagram-profil.

Til klippet stilte Hilton følgerne sine spørsmål om de fant videoen «morsom» eller «upassende». I kommentarfeltet strømmet det inn med krasse meninger.

«Absolutt ikke morsomt, ekstremt upassende», kommenterte en av følgerne.

«Ekkelt! Dette er ikke morsomt engang. Også lar han sønnen holde på i sju minutter?», raste en annen.

LES OGSÅ: - Han er takknemlig for skilsmissen med Angelina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer