Hollywood-parene «alle» har glemt

Visste du at disse stjernene har vært sammen?

KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Her i 2003. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Scanpix
KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Her i 2003. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Scanpix Vis mer
Publisert

Det er flere store stjerner som på et tidspunkt har vært sammen, men romansen, eller forholdet, er nærmest er glemt i dag.

Mens enkelte holder sammen flere år og tar steget inn i ekteskap, er det andre kjendispar som ender etter en kort flørt. Her har Se og Hør samlet noen av parene som kanskje har gått i glemmeboken.

Forlovet tre ganger

«Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (45) er som kjent i dag gift med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (34). Stjerneparet, som har fått tre barn sammen, giftet seg i 2012 - bare ett år etter at Reynolds ble en singel mann.

Han var nemlig gift med Scarlett Johansson (37) i tre år fra 2008.

- Forhold er veldig kompliserte og ekteskap er en prosess. Jeg var nok ikke forberedt på opp- og nedturene, og at man må jobbe hardt for å få det til å fungere. Begge var veldig travle og vi tilbrakte mye tid hver for oss, har 36-åringen tidligere uttalt til Cosmopolitan om bruddet.

De to overnevnte ekteskapene er imidlertid ikke de eneste stjernene Reynolds har hatt et forhold til. For snart 20 år siden møtte han artist Alanis Morissette (48) i forbindelse med skuespiller Drew Barrymore (47) sin bursdagsfeiring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer