Hollywood-parene «alle» har glemt

Visste du at disse stjernene har vært sammen?

KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Her i 2003. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Scanpix
KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Her i 2003. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Scanpix Vis mer
Publisert

Det er flere store stjerner som på et tidspunkt har vært sammen, men romansen, eller forholdet, er nærmest er glemt i dag.

Mens enkelte holder sammen flere år og tar steget inn i ekteskap, er det andre kjendispar som ender etter en kort flørt. Her har Se og Hør samlet noen av parene som kanskje har gått i glemmeboken.

Forlovet tre ganger

«Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (45) er som kjent i dag gift med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (34). Stjerneparet, som har fått tre barn sammen, giftet seg i 2012 - bare ett år etter at Reynolds ble en singel mann.

Han var nemlig gift med Scarlett Johansson (37) i tre år fra 2008.

- Forhold er veldig kompliserte og ekteskap er en prosess. Jeg var nok ikke forberedt på opp- og nedturene, og at man må jobbe hardt for å få det til å fungere. Begge var veldig travle og vi tilbrakte mye tid hver for oss, har 36-åringen tidligere uttalt til Cosmopolitan om bruddet.

DEN GANG DA: Scarlett og Ryan under Tony awards i 2010. Foto: Gary Hershorn/Reuters/NTB
DEN GANG DA: Scarlett og Ryan under Tony awards i 2010. Foto: Gary Hershorn/Reuters/NTB Vis mer

De to overnevnte ekteskapene er imidlertid ikke de eneste stjernene Reynolds har hatt et forhold til. For snart 20 år siden møtte han artist Alanis Morissette (48) i forbindelse med skuespiller Drew Barrymore (47) sin bursdagsfeiring.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Ifølge InStyle forlovet paret seg to år senere, men rakk aldri å gifte seg. Etter tre år som et forlovet par gikk de nemlig hvert til sitt.

VAR FORLOVET: Alanis og Ryan var forlovet, men giftet seg aldri. Her sammen i 2004. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB
VAR FORLOVET: Alanis og Ryan var forlovet, men giftet seg aldri. Her sammen i 2004. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Mamma heiet på forholdet

Sangstjerna Michael Bublé (46) har også noen forhold bak seg før han giftet seg med Luisana Lopilato (35) i 2011. Et av dem er med skuespilleren Emily Blunt (39).

TOK SLUTT: Emily Blunt og Michael Bublé var et par i tre år. Foto: Alex Berliner/BEI/REX
TOK SLUTT: Emily Blunt og Michael Bublé var et par i tre år. Foto: Alex Berliner/BEI/REX Vis mer

De to møttes backstage på en konsert i 2005, og holdt sammen frem til 2008. Forholdet deres fremsto svært lidenskapelig og fyllt med kjærlighet, og benyttet enhver anledning til å skryte av hverandres talenter.

En av de som heiet på forholdet var Bublé sin mor. Faktisk uttalte hun til People at hvis sønnen hennes ikke giftet seg med Blunt skulle hun «drepe ham». Det stemte heldigvis og åpenbart ikke, da han fortsatt er i live.

Selv med en blomstrende romanse og med en mor som heiagjeng tok det likevel slutt mellom dem etter tre år.

ROMANTISKE: Michael Bublé og Emily Blunt hadde et lidenskapelig forhold. Foto: Charles Sykes/REX
ROMANTISKE: Michael Bublé og Emily Blunt hadde et lidenskapelig forhold. Foto: Charles Sykes/REX Vis mer

Det var lenge spekulert i at utroskap var årsaken, blant annet fordi en kvinne delte et bilde av sangeren som sov uten skjorte, og et bilde av henne selv sammen med han, hvor hun hevdet å ha vært i et seksuelt forhold med han i ti år.

Dette skjedde kun i underkant av et år før sangeren selv gikk ut og sa at forholdet hadde tatt slutt. Den gang oppga han hektiske timeplaner som årsaken til bruddet.

Omtrent fem år senere har han imidlertid uttalt at det ikke ble slutt mellom dem på grunn av utroskap.

Brudd rett før bryllupet

Også Julia Roberts (54) har flere forhold bak seg før hun giftet seg med ektemannen Daniel Moder (53) i 2002. Fra 1993 til 1995 var hun nemlig gift med ti år eldre Lyle Lovett (64).

Før det var imidlertid «Notting Hill»-stjernen innblandet i et skikkelig trekantdrama. Faktisk dumpet hun typen bare kort tid før de skulle gifte seg.

DEN GANG DA: Julia Roberts og Lyle Lovett i 1993. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Julia Roberts og Lyle Lovett i 1993. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Sommeren 1991 skulle hun gifte seg med skuespiller Kiefer Sutherland (55), som hun hadde møtt året før under innspillingen av «Flatliners».

Paret hadde ifølge E! News invitert 150 gjester til bryllupet sitt 14. juni for over 30 år siden, men dagen før ble brudgommen observert mens han flyttet ut av parets felles hjem i Hollywood Hills.

DRAMA: Kort tid før Kiefer og Julia skulle gifte seg, ble førstnevnte observert mens han flyttet ut av parets hjem. Her sammen i 1990. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
DRAMA: Kort tid før Kiefer og Julia skulle gifte seg, ble førstnevnte observert mens han flyttet ut av parets hjem. Her sammen i 1990. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

Mens Sutherland trolig pakket sammen sakene sine med knust hjerte, var Roberts på date med Jason Patric (56). Sistnevnte og Roberts ble ifølge People tatt på fersken på reise til Dublin bare kort tid senere.

Det skal riktignok nevnes at Roberts og eksforloveden skal ha gjort det slutt og avlyst bryllupet før han flyttet ut. Romansen med Patric tok slutt året etter.

NY TYPE: Samtidig som Julias bryllup ble avlyst, fant hun sammen med Jason Patric. Her sammen i 1991. Foto: Dave Lewis/REX/NTB
NY TYPE: Samtidig som Julias bryllup ble avlyst, fant hun sammen med Jason Patric. Her sammen i 1991. Foto: Dave Lewis/REX/NTB Vis mer

Vernet om forholdet

Forholdene som er nevnt fant sted etter at Roberts tidligere hadde falt pladask for skuespiller Benjamin Bratt (58).

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Duoen møttes på en restaurant i 1997. Paret ble senere observert på en rekke dates i New York, og selv om pressen fulgte hvert eneste steg de tok, klarte paret ifølge InStyle likevel å verne om privatlivet sitt.

NYTT FORHOLD: Julia Roberts har også vært sammen med Benjamin Bratt i fire år. Her var de to stjernene sammen i 2000 - året før de gjorde det slutt. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB
NYTT FORHOLD: Julia Roberts har også vært sammen med Benjamin Bratt i fire år. Her var de to stjernene sammen i 2000 - året før de gjorde det slutt. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB Vis mer

Paret gikk skilte lag i 2001 etter nesten fire år sammen, året før hun giftet seg med sin nåværende ektemann. Bruddet ble den gang bekreftet av en talsperson for Bratt. Roberts avslørte i ettertid at det var et pent brudd mellom dem.

Før dette skal Roberts angivelig også ha hatt et forhold til «Friends»-stjernen Matthew Perry (52) etter at hun gjorde en gjesteopptreden i TV-serien. Ifølge flere medier, blant annet The Sun, skal de to ha funnet tonen etter hennes «Friends»-opptreden i 1994 og datet det neste året.

FRIENDSSTJERNEN: Matthew Perry skal også angivelig ha datet Julia Roberts fra 1995-1996. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
FRIENDSSTJERNEN: Matthew Perry skal også angivelig ha datet Julia Roberts fra 1995-1996. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer

Forlovelse og brudd

Det mest profilerte ekteskapet til «Dawson's Creek»-skuespiller Katie Holmes (43), er uten tvil med Tom Cruise (60). Paret var gift i seks år. fra 2006 til 2012, og har datteren Suri Cruise (16) sammen.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Det de færreste kanskje vet, er at Holmes tidligere har vært sammen med «American Pie»-stjerna Chris Klein (43). Ifølge InStyle er det ikke helt sikkert når paret ble sammen, men i 2003 avslørte de likevel at de hadde forlovet seg.

UNGE STJERNER: Chris Klein og Katie Holmes i 2003 - året de forlovet seg. Foto: Dan Steinberg/BEI/REX/NTB
UNGE STJERNER: Chris Klein og Katie Holmes i 2003 - året de forlovet seg. Foto: Dan Steinberg/BEI/REX/NTB Vis mer

Som kjent skulle paret ikke gå hele veien inn i ekteskapet, og det var i mars 2005 de avslørte at de hadde gått fra hverandre. Bruddet kom bare to måneder før Holmes' forhold med Cruise ble kjent i pressen.

Skandalerocker

«Melrose Place»-skuespiller Heather Locklear (60) ble i 1997 mor til Ava Sambora. Den nå 24 år gamle datteren fikk hun med eksmannen Richie Sambora (63), som hun var gift med fra 1994 til 2007.

Før barn og det nevnte ekteskapet var hun imidlertid i et langt mer profilert ekteskap, nemlig med Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee (59).

Skuespilleren og skandalerockeren var gift fra 1986 til 1993.

TO STJERNER: Tommy Lee og Heather Locklear i 1985 - året før de giftet seg. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB
TO STJERNER: Tommy Lee og Heather Locklear i 1985 - året før de giftet seg. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Kommenterte aldri bruddet

Et forhold som var lite omtalt, og nesten glemt, er forholdet mellom «Captain America»-stjerna Chris Evans (41) og Jessica Biel (40). De skal ha begynt å date i 2001, men det har åpenbart ikke vart siden Biel nå er lykkelig gift med Justin Timberlake (41). Så hva skjedde med dette paret?

HEMMELIGHETSFULLE: Chris Evans og Jessica Biel var svært hemmelighetsfulle om forholdet. Her med Joy Bryant (midten)Foto: Matt Baron/BEI/REX
HEMMELIGHETSFULLE: Chris Evans og Jessica Biel var svært hemmelighetsfulle om forholdet. Her med Joy Bryant (midten)Foto: Matt Baron/BEI/REX Vis mer

Evans og Biel var stadig å se på røde løpere, men de snakket svært lite om forholdet sitt offentlig de første årene de var sammen. De åpnet seg imidlertid mer mot slutten av forholdet, særlig når det begynte å svirre rykter om dem.

Blant annet dukket det opp rykter om forlovelse, som Biel selv gikk ut og avkreftet i 2005. I samme slengen snakket hun også litt om forholdet, og fortalte at Evans var en svært romantisk type.

Romantisk eller ei - forholdet tok slutt i 2006, og de kommenterte aldri hvorfor de valgte å gå hver sin vei. Evans har imidlertid uttalt at han «aldri har opplevd et stygt brudd».

Annulert ekteskap

Den siste tiden har kjærlighetslivet til «Bridget Jones»-stjernen Renée Zellweger (53) skapt flere overskrifter, spesielt etter at hun ble koblet til den ti år yngre programlederen Ant Anstead (43).

BAYWATCH: Donna D'Errico (52) sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco gjennom to sesonger, men de siste åra har hun ikke kapret de største rollene i Hollywood. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Zellweger har i alle år prøvd å holde sitt romantiske liv under radaren, men har ikke bestandig lykkes. I 2005 var hun nemlig gift med sangeren Kenny Chesney (54) i bare fire måneder. Ekteskapet ble senere annullert.

STJERNE-EKS: Kenny Chesney giftet seg med Zellweger, men ekteskapet ble senere annullert. Foto: Archie Carpenter/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNE-EKS: Kenny Chesney giftet seg med Zellweger, men ekteskapet ble senere annullert. Foto: Archie Carpenter/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Zellweger og Chesney møttes for første gang under en støttekonsert for tsunamiofrene i januar 2005, og startet det som ble omtalt som en heftig romanse. Det hele skulle imidlertid vise seg å bli svært kortvarig.

«Jerry Maguire»-stjernen har også vært kjæreste med musiker Jack White (47) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (47), før hun ble sammen med artisten Doyle Bramhall II (53) i 2012.

Rusproblemer

Siden 1997 har «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (57) vært gift med ektemannen Matthew Broderick (60). Duoen har fått tre barn sammen, men selv om Broderick kanskje er stjernens største kjærlighet, var han ikke hennes første.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

I 1984 møtte hun nemlig skuespiller Robert Downey Jr. (57) under innspillingen av «Firstborn». Da var de begge bare 18 år.

UNGE STJERNER: Sarah Jessica og Robert i 1989 - fem år etter at de møttes på jobb. Foto: Bei/REX/NTB
UNGE STJERNER: Sarah Jessica og Robert i 1989 - fem år etter at de møttes på jobb. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Året etter ble det kjent at de to unge stjernene hadde flyttet sammen i Los Angeles, men forholdet skulle altså ikke vare. I 1991, etter syv år sammen, gikk de hver til sitt.

Downey Jr. har tidligere vært svært ærlig om at han ikke tok særlig godt vare på seg selv mens han var sammen med Parker.

- Jeg var så egoistisk. Jeg likte å drikke, og hadde rusproblemer. Det fungerte ikke med Sarah Jessica - for narkotika er så langt fra henne som det er mulig å komme, har han tidligere uttalt ifølge InStyle.

PENGER: Flere spekulerer i om timingen av Jordyn Woods nyeste kleskolleksjon er tilfeldig. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Parker skal ha forsøkt å hjelpe kjæresten, men forholdet sto altså ikke til å redde.

Tatoverte kjærestens navn

«Fifty Shades of Grey»-stjernen Jamie Dornan (40) og kona Amelia Warner (40) har fått manges oppmerksomhet rettet mot seg etter at førstnevnte spilte i de mye omtalte filmene. Paret giftet seg i 2013, og har to barn sammen.

TATOVERTE RING: Colin og Amelia giftet seg på Tahiti, men gikk hver til sitt under ett år seinere. Her sammen i 2001. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
TATOVERTE RING: Colin og Amelia giftet seg på Tahiti, men gikk hver til sitt under ett år seinere. Her sammen i 2001. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Før ekteskapet var imidlertid Warner sammen med den irske skuespilleren Colin Farrell (46) i ett år.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

I løpet av de 12 månedene skal paret også ha rukket å gifte seg på Tahiti, et ekteskap som Farrell foreviget i form av en tatovert ring med Warners navn.

Til tross for blekk på kroppen gikk de hver til sitt bare 121 dager etter at de ga hverandre sitt «ja» på øya i Stillehavet.

Senere kom det imidlertid frem at ekteskapsinngåelsen ikke var gyldig.

- Det var ikke juridisk bindende. Det var bare noe vi gjorde for oss, sa Warner i ettertid, ifølge Insider.

LES OGSÅ: Snakker om den doble tragedien etter 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer