UTKLEDDE SJARMTROLL: Barna til stjerner som Jaime King, Chrissy Teigen og Pink blir kledd ut etter alle kunstens regler i anledning halloween-feiringen.  Foto: Xposure/ Instagram/ NTB Scanpix
UTKLEDDE SJARMTROLL: Barna til stjerner som Jaime King, Chrissy Teigen og Pink blir kledd ut etter alle kunstens regler i anledning halloween-feiringen. Foto: Xposure/ Instagram/ NTB ScanpixVis mer

Hollywood-mødrene elsker å kle ut barna sine

Klarer du å se hvem som er de utkledde sjarmtrollenes berømte foreldre? Se de søte bildene her!

SEOGHØR.NO: Når Halloween skal feires i Hollywood, pleier superstjernene å iføre seg det ene imponerende kostymet etter det andre.

Godt voksne kjendiser pleier hvert år å ta den helt ut på diverse celebre fester, og spesielt supermodell Heidi Klum (43) er alltid i en klasse for seg.

Imidlertid er det ikke bare Hollywood-stjernene selv som kler seg ut i anledning Allehelgensaften.

Mange av kjendisene liker også å iføre barna sine kostymer, og de pleier tilsynelatende ikke å spare på noe når sjarmtrollene deres skal kles ut.

Stjerneparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) fikk sitt første barn i april, men det er ingen tvil om at seks måneder gamle Luna skal feire Halloween etter alle kunstens regler.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend prøvde å få barn i lang tid før de ble gravide med datteren Luna. Nå viser de henne frem på Instagram til stadighet - også iført søte kostymer. Foto: Afp
STOLTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend prøvde å få barn i lang tid før de ble gravide med datteren Luna. Nå viser de henne frem på Instagram til stadighet - også iført søte kostymer. Foto: Afp Vis mer

Datteren ble pølse

Denne uken publiserte Chrissy flere bilder av sin lille datter på Instagram. Der kommer det frem at den relativt ferske ettbarnsmoren har gått til anskaffelse av en rekke kostymer til parets øyensten.

Toppmodellen, som er velkjent for sin gøyale humor og forfriskende selvironi, gjør narr av sin egen begeistring over Lunas nye kostymer.

- Har du noen gang sett et ansikt som uttrykker «hvorfor meg?» så tydelig før? skriver Chrissy til et av Instagram-bildene av datteren.

På det sjarmerende bildet står stjerneparets førstefødte ikledd et pølse-i-brød-kostyme, mens mamma Chrissy sitter og støtter henne bakfra. I skrivende stund har bildet fått nesten én million likerklikk.

have you ever seen a more "why me?" face

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Saken fortsetter nedenfor.

- Klarer ikke stoppe

Men når Halloween offisielt feires mandag 31. oktober, kan lille Luna alltids forkaste pølsekostymet.

Mamma Chrissy har nemlig anskaffet minst tre andre kostymer i tillegg, og samtlige er blitt dokumentert på supermodellens Instagram-profil:

I en videosnutt kan man se Luna utkledd som påfugl med et par nusslige Donald-føtter på beina. Og på to andre bilder er hun utkledd som henholdsvis en banan og Minni Mus.

- HJjelp meg, vær så snill, jeg klarer ikke å stoppe, skriver Chrissy Teigen spøkefullt til det sistnevnte kostymebildet.

please help I can't stop

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Saken fortsetter nedenfor.

You can't possibly think I only bought the hot dog

A video posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Landhaier og TV-spillfigurer

Selv om Chrissy Teigen og John Legend kanskje setter en slags rekord med antallet Halloween-kostymer til datteren, er det en rekke andre kjendiser som også elsker å kle ut barna til den populære feiringen.

1980-TALLET: I 2015 iførte popstjernen Pink og ektemannen Carey Hart datteren Willow et «E.T.»-kostyme. Foto: Xposure
SKUMMEL TRIO: I 2015 matchet Tori Spelling to av barna sine i mumie- og spøkelseinspirerte kostymer. Foto: Xposure
PRINSESSER: Jessica Albas datter Haven (t.v) i et søtt prinsessekostyme. Foto: SipaUSA
SKUMLE TYPER: Britney Spears sine sønner Sean Preston og Jayden James er ikke lette å kjenne igjen i disse skumle kostymene. Foto: SipaUSA
STAR WARS: I 2015 kledde Jaime King ut sønnen James i et Darth Vader-kostyme. Foto: Xposure
SKUNK: I 2014 kledde Kim Kardashian ut datteren North West som kanskje verdens søteste skunk. Foto: Xposure
IKONISK: I 2014 kledde Beyonce seg ut som Janet Jackson, mens datteren blue Ivy var popkongen Michael Jackson. Foto: Xposure
FIRKLØVER: Skuespiller Alec Baldwin sammen med kona Hilaria og de to søte barna deres. Foto: SipaUSA
SUPERHELTER: I 2015 var Mariah Carey utkledd som heks, mens tvillingene henens var utkledd som henholdsvis Batgirl og Batman. Foto: Xposure
TØFF TRIO: Jessica Alba og ektemannen Cash Warren utkledd som familien i «The Incredibles» sammen med eldstedatteren Honor for noen år siden. Foto: SipaUSA
BLODTØRSTIGE: I 2015 var familien til klesdesigner og stjernestylist Rachel Zoe utkledd som vampyrer. Foto: SipaUSA

«Ringenes Herre»-stjernen Liv Tyler (39) har vist frem kostymet til eldstesønnen Milo (11) på Instagram-profilen sin ved flere anledninger de siste dagene.

Lørdag publiserte trebarnsmoren et bilde av Milo i et imponerende haikostyme, muligens inspirert av skrekkfilmen «Haisommer», som ifølge bildeteksten er tatt i en deli-butikk i New York.

- Landhaien slår til igjen. Sam's deli west 4th street NYC, skriver Liv Tyler til det morsomme bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Popdivaen Mariah Carey (46), som nylig skal ha brutt forlovelsen med James Packer (49), har også delt et søtt Halloween-bilde med fansen sin på Instagram. Og der er Packer ikke med.

Sangstjernen har derimot ut et bilde av seg selv sammen med eksen Nick Cannon (36) og barna deres, tvillingene Moroccan og Monroe (5).

Holiday times

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah er utkledd som djevel, Nick og sønnen Moroccan matcher som Nintendo-figurene Luigi og Super Mario, mens Monroe er utkledd som prinsesse.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernene?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.