- Hollywood mente jeg var feit før jeg ble gravid

Johanna Grønneberg får hjelp av sin amerikanske stylist til å skjule problemområder.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober blir Johanna Grønneberg Mesa mor for første gang. Mesa har vært programleder for MTV og E!, og nordmenn ble bedre kjent med henne i programmet «Ja, vi elsker Hollywood».

Det er et stort skjønnhetspress i Hollywood, og Johanna har fått fløyet inn sin stylist Colin Megaro for å få litt hjelp til å kle seg i de siste ukene før babyen melder sin ankomst. Hans erfaring er at gravide kvinner er mest opptatt av å skjule kroppsdelene som forandrer seg mest.

- De som legger på seg mye vil ofte skjule det. Bena, brystene og magen er det mange som gjemmer vekk. Brystene blir store og derfor er det mange som ikke vil vise dem. Men bare fordi man er mor, skal man ikke miste skjønnheten eller identiteten sin, mener Colin. 

Grønneberg har også tidligere fått merke kroppspresset i filmbyen, og fikk beskjed om at hun var «for feit for Hollywood».

- Jeg vet Hollywood allerede synes jeg var for feit før jeg ble gravid. Presset blir mye hardere nå. Jo eldre man blir jo tynnere må man være.  

Kjendiser som Victoria Beckham og Beyonce Knowles var tilbake i toppform få uker etter fødselen. Mesa er personlig trener, men er likevel usikker på om hun skal la seg slite ut av de absurde kravene blant stjernene. 

- Jeg er usikker på om jeg skal være med på kroppspresset i Hollywood etterpå. Jeg synes ikke det er gøy når Hollywood sier at hvis du skal tilbake i jobb må du i form fort. Skal jeg ta med meg barnet til all den galskapen der, eller skal jeg være norsk og glad. 

Hun vil ikke utelukke plastiske operasjoner, men vil helst komme i form ved hjelp av mye trening. For å komme raskere i form etter fødselen lager Johanna en treningsfilm som skal hjelpe nybakte mødre å finne tilbake til sin gamle kropp.  

- Det er ikke veldig smart. Jeg kunne slappet av og ammet i Norge, men istedet har jeg lagt press på meg selv. 


Mesa har i løpet av svangerskapet laget programmet «Johanna - Prosjekt Baby», som sendes på TLC Norge i november. 

Få flere klestips i videoen over! 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg levde på en boks tunfisk om dagen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer