Hollywood-mammaen tok sønnen i egne hender

Skuespiller Ali Larter droppet barnevogen - bar like gjerne lille Theodore i bæresele.

FIN MOSJON: Skuespiller Ali Larter vet å «multitaske» - på tur i parken med bæresele får hun både luftet lille Theodore, pratet med venninnen Amy Smart og gitt overkroppen litt lett styrketrening... Foto: All Over Press
FIN MOSJON: Skuespiller Ali Larter vet å «multitaske» - på tur i parken med bæresele får hun både luftet lille Theodore, pratet med venninnen Amy Smart og gitt overkroppen litt lett styrketrening... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjerne Ali Larter (35), spesielt kjent fra TV-serien «Heroes», ble før jul mamma for første gang

Larter og skuespillermannen Hayes McArthur (34) gav sin førstefødte navnet Theodore Hayes McArthur, og bare et par måneder etter fødselen kunne en temmelig slank småbarnsmor vise seg på den røde løperen.

Tidligere denne uken ble 35-åringen avbildet i en tettsittende, hvit topp som beviste at skuespilleren befinner seg i samme selskap som en rekke andre kjendismødre - som alle er kommet tilbake i toppform i rekordfart etter en fødsel. Supermodell Miranda Kerrs hemmelighet har vært yoga, mens Larters treningsregime kanskje inkluderer en noe mer utradisjonell «mosjonsform»...

Fredag ble TV-stjernen nemlig fotografert på spasertur i parken Runyon Canyon sammen med skuespillervenninnen Amy Smart (35) og sin snart seks måneder gamle sønn, ifølge All Over Press.

Men Larter hadde ikke med seg barnevogn på turen - lille Theodore var heller festet i en bæresele fra det eksklusive merket BabyBjörn, som mamma Ali bar foran på magen. En guttebaby på 5-6 måneder veier vanligvis mellom 7 og 8 kilo, så det er nok god trening for både Larters skuldre og overkropp å bære ungen slik fremfor å trille ham i vogn.
 
Riktignok har den sporty skuespilleren også blitt observert på vei fra treningssenteret etter fødselen, så bæreselen er tvilsomt den eneste nøkkelen til hennes flotte «mammafigur». Men det ser uansett latterlig søtt ut med en Hollywood-stjerne med en baby på - og ikke bare inni - magen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er kjemperedd for å dø   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer