Hollywood-Linn gift i hemmelighet

- Bryllupet skjedde på ren impuls.

GIFT I HEMMELIGHET: «Ja, vi elsker Hollywood»-deltakeren Linn Bjørnland skal ifølge Her og Nå nylig ha giftet seg i hemmelighet med kjæresten Jim Haven på Hawaii. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIFT I HEMMELIGHET: «Ja, vi elsker Hollywood»-deltakeren Linn Bjørnland skal ifølge Her og Nå nylig ha giftet seg i hemmelighet med kjæresten Jim Haven på Hawaii. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norske Linn Bjørnland (26) - som for tiden er å se i TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood» - sa tidligere i år til Seher.no at hun ble totalt overrasket da hennes kjæreste Jim Haven fridde til henne ute i en skog.

- Det var egentlig simpelt, men kjempeflott! Det er nemlig en liten skog der Jim bor i Seattle. En dag dag gikk vi oss en liten tur der. Men så viste det seg at han hadde plantet en veldig fin vin - en 1976-årgang - i en busk. Og plutselig begynte han å hoppe inn i buskene, mens jeg selv lurte på om det hadde klikket for ham. Så satte vi oss på bakken midt i skogen, mens han tok fram ringen, sa hun.

På TV-skjermen har paret blitt fulgt mens de planlegger bryllupet sitt i italienske Toscana, 7. august. Men det blir ikke første gangen de to gifter seg, ifølge Her og Nå.

Ifølge ukebladet skal de to nylig ha giftet seg i hemmelighet på Hawaii.

- Bryllupet skjedde på ren impuls og var svært privat for de to. Selve vielsen hadde en svært romantisk og flott ramme, sier en kilde nær paret til bladet.

Presseansvarlig Marianne Aambø i TVNorge bekrefter bryllupet overfor Her og Nå.

Paret skal imidlertid fortsatt gjennomføre det italienske bryllupet.

Californiske myndigheter godkjenner ikke uten videre bryllup i utlandet, noe blant annet «The Hills»-paret Spencer Pratt og Heidi Montag fikk erfare da de giftet seg spontant i Mexico, og måtte gifte seg på nytt senere i USA.

Etter bryllupet på Hawaii er det imidlertid ingenting som står i veien for Linn og Jim kan kalle seg ektepar etter bryllupsfesten i august.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brast i gråt da kjæresten fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer