Hollywood lei Carrey

Jim Carrey nekter å roe seg ned. Det kan forstyrre kreativiteten hans.

GAL: Jim Carrey er kjent for sine elleville påfunn og snodige utsagn. Under innspillingen av "Nummer 23", dro han ned smekken og lot det stå til ... Foto: All Over Press
GAL: Jim Carrey er kjent for sine elleville påfunn og snodige utsagn. Under innspillingen av "Nummer 23", dro han ned smekken og lot det stå til ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jim Carrey vet å sjokkere menneskene rundt seg.

Nylig ga han samtlige på settet til innspillingen av thrilleren "Nummer 23" hakeslepp ved å trekke ned smekken og urinere vilt rundt seg!

- Han bare dro ned glidelåsen da han improviserte. Alle var skrekkslagne, forteller en kilde til Radar.

Den svært energiske karen har før blitt stemplet som uforutsigbar av kolleger for alle de merkelige og bisarre påfunnene hans i filmstudio.

LES OGSÅ: Jim både lodden og lattermild

Regissøren av "Fun With Dick and Jane", Dean Parisot, kaller nå filmen bare for "Fun With Jane" på grunn av Careys litt for mange stunt.

En av de ansvarlige for "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events" kan fortelle at Jim rett og slett er skremmende!

- Da produsentene uttrykket bekymring for Carrey, svarte han ikke annet enn "Du bør stoppe nå, for det du kommer til å si nå kommer til å forstyrre kreativiteten min for resten av filmen!", forteller han magasinet.

SE HER: Ser du forskjellen på Jim og Jenny?

Jim har i det minste en kjæreste som mener han er den kjekkeste i hele verden ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer