SKILLES: Ifølge utenlandske medier har Robert De Niro og skuespillerkona Grace Hightowe flyttet fra hverandre og har søkt om skilsmisse etter 21 år som ektefeller. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Ifølge utenlandske medier har Robert De Niro og skuespillerkona Grace Hightowe flyttet fra hverandre og har søkt om skilsmisse etter 21 år som ektefeller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Robert De Niro:

- Hollywood-legenden Robert De Niro (75) er blitt singel

Skilles fra skuespillerkona etter 21 år som ektefeller.

Publisert

Siden 1997 har den legendariske skuespilleren og filmprodusenten Robert De Niro (75) vært gift med skuespiller Grace Hightower (63), kjent fra filmer som blant annet «Precious» og «The Paperboy».

Ekteparet, som har fremstått som svært lykkelige, skal nå ha skilt lag, skriver People.

Ifølge en kilde til nettstedet skal duoen allerede ha separert seg, og bor hver for seg.

- Noen ganger går det ikke helt som man håper eller vil at det skal gå, skal en kilde ha uttalt til nettstedet.

Selv har verken De Niro eller Hightower bekreftet påstandene.

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gang Hollywood-legenden og Hightower har skilt lag.

I 1999 søkte De Niro om skilsmisse fra kona, og en diskusjon om omsorgsretten for deres felles sønn Elliot De Niro (20) var i gang. Likevel kom De Niro og Hightower frem til en enighet, og skilsmissen ble aldri noe av.

SENSURERT: Under Tony Award i USA, søndag kveld, ble den amerikanske skuespilleren Robert De Niro sensurert av nyhetskanalen CBS. Årsaken var at De Niro sa: "Fuck Trump" i talen sin. Dette er videoen som kanalen sendte ut. Video: CBS/Tony Award Productions Vis mer

I 2004 fornyet duoen ekteskapsløftene sine foran et stjernespekket publikum. Kjendiser, som blant andre Martin Scorsese, Meryl Streep og Tom Brokaw, ble vitne til den hyggelige seremonien, ifølge People.

Seksbarnsfar

I desember i 2011 kunne ekteparet dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre sammen for andre gang.

I en alder av 68 ble De Niro pappa for sjette gang. Den gang til datteren Helen Grace De Niro (6). Helen skal ha blitt født ved hjelp av en surrogatmor, skrev MSNBC.com den gang.

I tillegg til sine to barn med Hightower har De Niro fire barn fra tidligere forhold. En sønn og en adoptivdatter med ekskona Diahnne Abbott (73), og to tvillingsønner med sin tidligere kjæreste Toukie Smith (63).

Vier tid til barna

Selv med seks barn å følge opp ser det ut til at 75-åringen likevel klarer å holde trutt med hva barna hans ferdes med.

Flere ganger har seksbarnsfaren blitt observert med sine barn under ulike aktiviteter.

Blant annet i fjor ble han og sønnen Julian Henry De Niro (23) observert i et helikopter etter at de hadde tilbrakt en uke i Hamptons sammen. Han har også flere ganger dukket opp på den røde løperen sammen med datteren Drena De Niro (47).

FAR OG DATTER: Robert De Nira sammen med datteren Drena De Niro på en filmpremiere i Los Angeles i 2002. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Robert De Nira sammen med datteren Drena De Niro på en filmpremiere i Los Angeles i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv har De Niro ikke et like godt forhold til sin egen far.

Fraværende far

De Niros foreldre møttes på en kunstskole, men skilte lag da sønnen bare var tre år gammel. Skuespilleren er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men i 2014 åpnet han opp om noe som svært få visste noe om. Grunnen til skilsmissen var fordi faren innså at han var homofil.

- Det var nok vanskelig for ham å finne ut av sin egen seksualitet i den generasjonen. Særlig siden vi bodde i en liten by, fortalte De Niro til Out magazine.

- Jeg visste ikke så mye om det. Jeg kunne ønske vi hadde snakket mye mer om legningen hans. Mamma ville ikke at vi skulle snakke om ting generelt, og i en viss alder så er man bare ikke så interessert, sa han videre.

De Niro og faren så hverandre bare sporadisk, men han har likevel bare gode minner fra denne tiden.

Saken fortsetter nedenfor.

TETT PÅ: Robert De Niro åpner snakker i dokumentaren «Remembering The Artist: Robert De Niro Sr.» om sin avdøde homofile far. En tårevåt skuespiller snakker om forholdet til faren, og leser høyt fra dagbøkene hans. Video: HBO Nordic Vis mer Vis mer

- Vi var ikke den type far og sønn som spilte baseball sammen, men vi hadde et bånd. Jeg var ikke så mye sammen med ham siden foreldrene mine var skilt, men jeg passet på ham på et vis.

- Selv om han var fraværende på noen måter, så var han veldig kjærlig. Han elsket meg. Akkurat slik som jeg elsker mine barn, fortalte han til bladet den gang.

LES OGSÅ: - Det er en av de pinligste tingene som har skjedd meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer