DØDE BARE 32 ÅR GAMMEL: Nesten en måned etter Brittany Murphys tragiske død bare 32 år gammel, snakker den avdøde stjernens mor Sharon Murphy og hennes ekteman Simon Monjack ut i et intervju med Larry King.  Foto: Stella Pictures
DØDE BARE 32 ÅR GAMMEL: Nesten en måned etter Brittany Murphys tragiske død bare 32 år gammel, snakker den avdøde stjernens mor Sharon Murphy og hennes ekteman Simon Monjack ut i et intervju med Larry King. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hollywood knuste datteren min

Brittany Murphys mor snakker ut for første gang...

SEHER.NO:  Nesten en måned etter Brittany Murphys tragiske død bare 32 år gammel, snakker den avdøde stjernens mor Sharon Murphy og Brittanys ekteman Simon Monjack ut i et intervju med Larry King.

De åpner seg for Larry King om det smertefulle tapet. Da King spør ektemannen om hvordan han har det, svarer han:

- Jeg tror ikke det går så bra. Jeg tror ikke det går så bra for noen av oss. Når man våkner opp om morgenen er det som å bli født på ny, det er ikke nok tid til drømmene. Når jeg våkner opp, og strekker meg etter min kone, så er hun ikke der.

Som det tidligere har blitt rapportert ble Murphy funnet død i dusjen i hennes hus i Hollywood 20. desember. Hun ble erklært død senere på dagen.

- Vi visste at hun var borte, allerede før legene erklærte henne død. Vi kunne på en måte se livet forsvinne ut av henne, sier Murphy til Larry King.

Venner av ”8 Mile”-stjernen har uttalt at hun var avhengig av medisiner, og nå forteller flere kilder at stjernen slet med å finne seg selv i Hollywood.

- Brittany levde på kanten av stupet. Hun hadde definitivt et dopproblem, og vi ba henne om å få hjelp, sier en kilde ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Murphys mor forteller hva det var som førte til Brittany Murphys depresjoner.
 
- Vil du vite hva som knuste Brittanys hjerte? Hollywood knuste det!

Den avdøde skuespillerinnen ble for alvor kjent for sin rolle i "Clueless" og har også spile i de kjente filmene "8 mile", "Just Married" og "Sin City".

Det fulle intervjuet med Monjack og Murphys mor blir vist på CNN, på "Larry King Live", 20. januar.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun begravet