TIL BLOGGEN: - Gerard, jeg trenger et bilde til bloggen min, ropte Grung til filmstjernen Gerard Butler, og ble en av de få heldige som fikk posere på et bilde ved siden av superstjernen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
TIL BLOGGEN: - Gerard, jeg trenger et bilde til bloggen min, ropte Grung til filmstjernen Gerard Butler, og ble en av de få heldige som fikk posere på et bilde ved siden av superstjernen. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

Hollywood-kjekkas skapte kaos i Oslo

- Jeg kjenner det i blodet, sier filmstjernen til Seher.no. Se video!

Se videointervju med Gerard Butler på den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Den skotske filmstjernen Gerard Butler var onsdag kveld på plass på den røde løperen utenfor Saga Kino i Oslo for å overvære Norgespremieren av filmen "Law Abiding Citizen", der Butler har en av hovedrollene.

Flere hundre fans, de fleste unge jenter, hadde møtt opp i god tid i det iskalde været for å få et glimt av superstjernen. Og idét Gerard Butler ankom Saga Kino oppsto det nærmest hysteriske tilstander. Men for filmkjekkasen var ikke dette det første møtet med Norge.

- Jeg elsker Norge. Jeg var her ved juletider for to år siden og besøkte en venn og tilbragte litt tid her. Jeg elsker de skandinaviske landene, jeg har vært mye i Sverige. Og jeg gjorde en film på Island der jeg spilte viking. Og jeg er skotsk, så vi er alle halvt vikinger likevel, sier Gerard Butler til Seher.no.

Og filmstjernen forteller videre at han føler seg hjemme i Norge.

- Jeg kjenner det i blodet. Bokstavelig talt, når jeg landet tenkte jeg: Jeg vet hvor jeg er nå, sier Hollywood-stjernen til Seher.no.

Flere kjendiser var også møtt opp på filmpremieren, og måtte pent finne seg i å bli satt i skyggen av den skotske stjernen. Dorthe Skappel fortalte den oppmøtte pressen at hun ikke var spesielt fan av Butler, det var derimot kjendisblogger Trine Grung.

Vel innenfor dørene stilte den tidligere TvNorge-profilen seg opp på den røde løperen, og huket tak i filmstjernen.

- Gerard, jeg trenger et bilde til bloggen min, ropte Grung, og ble en av de få heldige som fikk posere på et bilde ved siden av superstjernen.

 LES OGSÅ: Dro på hemmelig kjendisdate

Se video av Gerard Butler på den røde løperen i Oslo her:[obj:media:8158]