I TENKEBOKSEN: Både Brad Pitt og Johnny Depp vurderer en tidlig pensjon fra Hollywood og jobben som skuespiller.
I TENKEBOKSEN: Både Brad Pitt og Johnny Depp vurderer en tidlig pensjon fra Hollywood og jobben som skuespiller.Vis mer

Hollywood kan miste to av sine største stjerner

Brad Pitt og Johnny Depp vurderer å gi seg.

SEOGHØR.NO: Etter nesten 30 år i filmbransjen er både Brad Pitt (49) og Johny Depp (50) fremdeles på toppen av A-listen i filmbyen Hollywood. Men på tross av all suksessen, og at de begge to er aktuelle med en ny storfilm, vurderer begge de to middelaldrende sexsymbolene og filmikonene en tidlig pensjon.

- Jeg kan simpelthen ikke forestille meg at jeg skal holde på med det her i mer enn ti år, sier Johnny Depp til magasinet Rolling Stone. 

Brad Pitt uttalte noe lignende til det samme ukebladet for to år siden.

- Noen ganger tenker jeg: Fuck it, nå gidder jeg snart ikke mer.

Johnny fyllte 50 år forrige måned, Brad følger hakk i hel da han feirer sin 50 årsdag rett før jul. Og selv om begge skuespillerene ikke klarer å holde seg unna kassasuksesser, og får kvinner i alle aldre til å dåne, så kunne historiene deres knapt vært mer forskjellig.

Forskjellig bakgrunn 
Brad Pitt vokste opp i Missouri, i en lykkelig, sammensveiset og dypt religiøs familie, hvor alle støttet og var glad i hverandre. Johnny Depps familie var alt annet enn sammensveiset.

Depps oppvekst ble ødelagt av at familien konstant flyttet fra stat til stat. Da Johnny fylte 15 år ble foreldrene skilt. Johnny slet med å bekjempe sine indre demoner og droppet samme år ut av High School. Depp flyttet senere til Los Angeles for å bli rockestjerne.

Brad Pitts skolegang varte fem år lenger enn Depp sin, men foreldrene var likevel nervøse da sønnen flyttet til Los Angeles for å bli filmstjerne, angivelig kun to uker før avsluttende eksamen.

Til tross for at de begge har vært på toppen av stjernehimmelen samtidig har veiene deres kun krysset hverandres en gang. Brad Pitt spilte sammen med Johnny Depp i en episode av TV-serien «21 Jump Street». Ellers ses de to filmstjernene sjelden samtidig.

- Jeg tror at så lenge jeg har muligheten, lysten og den kreative inspirasjonen til å gjøre det jeg gjør nå, så skal jeg gjøre det. Når jeg ikke har det lenger vil jeg slutte og heller konsentrere meg om å leve livet. Det virkelige livet. Et liv der man ikke trenger å gjemme seg eller snikes inn via kjøkkenveien til et hotel. På et tidspunkt, når man bli gammel nok eller har fått hjernecellene tilbake, innser man at man har levd som en flykting, har Depp uttalt til Rolling Stone.

Skuespillerenes eneste private kontakt var da Brad Pitt, og kjæresten Angelina Jolie og deres barn, i 2010 ble innlosjert i Johnnys franske villa under innspillingen av filmen «The Tourist», der Angelina og Depp hadde de to hovedrollene.

Fortsatt suksess 
I dag er Johnny Depp den litt mystiske goth-aktige stjernen med sære og fascinerende venner som Keith Richards. Brad Pitt er den snille familiefaren, som sammen med partneren Angelina Jolie har store planer om å redde verden. Ved siden av karrieren holder han stjernestatusen ved like ved å henge med andre filmstjerner om George Clooney og Matt Damon.

Begge to er for tiden aktuelle med to nye filmer. Brad Pitt med sin «World War Z», mens Depp er aktuell som indianeren Tonto i filmen «The Lone Ranger». Forhåpentligvis blir det ikke det siste vi ser av Pitt og Depp, da begge definitivt har mer ugjort i Hollywood.

LES OGSÅ: Dette er Johnny Depps nye mamma