Hollywood i sorg over Walkers tragiske død

Slik sørger stjernene over «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker.

TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles.  Foto: Splash News/ All Over Press
TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag denne helgen omkom «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker i en stygg bilulykke i Los Angeles, melder TMZ.

Han ble bare 40 år.

Walker og en kamerat var på vei hjem etter å ha vært til stede på veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre.

Bilen, en rød Porsche Carrera GT, tok fyr, og ble ifølge nettstedet totalskadd. Den tragiske ulykken bekreftes av skuespillerens talsmann via en pressemelding:

«Walker var passasjer i en kamerats bil da ulykken inntraff, og begge mistet livet».

Nå sørger Hollywood over tapet av nok en stjerne, og flere bruker sosiale medier for å uttrykke deres kondolanse:

Very Very sad news...I'm so heartbroken about this! #PW http://t.co/kxy9ENJAGK

— Rihanna (@rihanna) 1. desember 2013

 

#RIPPaulWalker -he was a lovely person -so sweet and grounded. My heart goes out to his family. pic.twitter.com/w8Ep7AcKOZ

— Jessica Alba (@jessicaalba) 1. desember 2013

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer