TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles.  Foto: Splash News/ All Over Press
TRAGISK: Paul Walker satt på med en kompis på vei hjem fra veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide, i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Hollywood i sorg over Walkers tragiske død

Slik sørger stjernene over «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker.

SEOGHØR.NO: Lørdag denne helgen omkom «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker i en stygg bilulykke i Los Angeles, melder TMZ.

Han ble bare 40 år.

Walker og en kamerat var på vei hjem etter å ha vært til stede på veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen og kjørte inn i et tre.

Bilen, en rød Porsche Carrera GT, tok fyr, og ble ifølge nettstedet totalskadd. Den tragiske ulykken bekreftes av skuespillerens talsmann via en pressemelding:

«Walker var passasjer i en kamerats bil da ulykken inntraff, og begge mistet livet».

Nå sørger Hollywood over tapet av nok en stjerne, og flere bruker sosiale medier for å uttrykke deres kondolanse:

 

«Du vil alltid ha en plass i hjertene våre», skriver rapper Ludacris (36) på Twitter:

Paul Walker etterlater seg datteren Meadow på 15 år, som han fikk med ekskjæresten Rebecca McBrain.

Ifølge nettstedet IMDb var Walker midt i filminnspilling av «The Fast and the Furious 7», hvor han hadde rollen som racerbilfører Brian O'Conner.

Samme dag som Walker omkom i bilulykken oppdaterte han sine følgere på Instagram:

 

Det er foreløpig ikke kjent hva som skjer med innspillingen etter den tragiske ulykken.

Walkers «The Fast and the Furious»-kollega Vin Diesel (46) bruker også sosiale medier for å uttrykke sin sorg over kompisens dødsfall:

 

LES OGSÅ: «Glee»-stjernen Cory Monteith er død