I SORG: Artist Beyonce Knowles, eks-fotballspiller David Beckham og reality-kjendis Kim Kardashian har alle tre et nært forhold til Paris, og har uttrykt sin sorg over terroren som rammet natt til lørdag norsk tid. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Artist Beyonce Knowles, eks-fotballspiller David Beckham og reality-kjendis Kim Kardashian har alle tre et nært forhold til Paris, og har uttrykt sin sorg over terroren som rammet natt til lørdag norsk tid. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hollywood i sorg etter Paris-terror

- Vi tenker på de som er blitt drept, og familiene som har mistet sine kjære, skriver David Beckham på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Nok en gang er den franske hovedstaden Paris rammet av terror.

Natt til lørdag 14. november ble storbyen angrepet hele syv ganger, på syv forskjellige steder i byen, og over 120 mennesker skal, ifølge Dagbladet, ha blitt drept under de makabre terrorangrepene.

Hele verden er nå i sorg, og flere millioner uttrykker sin støtte til ofrene via sosiale medier.

Også Hollywood er preget av terrornyheten, og flere av de store Hollywood-kjendisene viser sin støtte på Instagram og Facebook. For mange har kjærlighetsbyen Paris en spesiell plass i deres hjerter.

Både David Beckham, Beyonce og Kim Kardashian har alle et nært forhold til Paris, og har delt sine tanker og sin støtte via Instagram. Beckham, som spilte på det franske fotballaget Paris St-Germain i 2013, skriver til et bilde av Eiffeltårnet i soloppgang:

«I takt med solen som nå stiger opp på himmelen i denne vakre byen, går våre tanker nå til de som er blitt drept, og familiene som har mistet sine kjære. Våre tanker er med dere alle. PrayForParis».

Beckhams tidligere Paris Saint-Germain-kollega Zlatan Ibrahimovich, som fremdeles spiller på det franske laget, har også delt sin sympati på sosiale medier:

#prayforparis

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Det samme har kjendiser som blant andre artist Jennifer Lopez, skuespiller Chad Michael Murray og Backstreet Boys-medlem Brian Littrell:

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

#PrayForParis

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

#prayforparis

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ungpikeidolet Justin Bieber, som nylig gjorde skandale på Chateu Neuf i Oslo, har også skrevet en personlig beskjed på Instagram:

«Min kjærlighet, mine bønner og tanker er med familiene som er blitt rammet av denne grusomme tragedien».

My love prayers and thoughts are with the families of this horrible tragedy. #prayforparis

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) onOgså her hjemme ytrer de norske kjendisene sine kondolanser via sosiale medier.

Statsminister Erna Solberg tvitret kort tid etter at terrornyheten ble kjent:

#prayforparis

A photo posted by Tone Damli Aaberge (@toneda) on

#prayforparis

A photo posted by Jenny Skavlan (@jennyskavlan) on

Seoghør.no oppdaterer saken