Hollywood i natt

Dette gjorde stjernene mens du sov.

SISTE NYTT: Hollywood i natt finner du på TOPP.no
SISTE NYTT: Hollywood i natt finner du på TOPP.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Et kjapt bilde ble tatt av Christina Ricci som bevis på at hun har fått seg ny kjæreste. Han heter Kurt Gurry. De to holdt god avstand på flyplassen i Los Angeles - men fotografene klarte å få dette bildet av de to. Ricci var på vei til Frankrike for å promotere sin nye film 'Speed Racer'.

Kjekkasen Chace Crawford fra "Gossip Girl" var i New York for å spille litt videospill med Jason Priestley, men fant også tid til å posere litt med en heldig jente.

Intet nytt fra Britneyfronten. Hun stakk på treningsstudio i Culver City igjen og det var vel alt som skjedde igår. Hun har forresten takket ja til å bli med i enda en episode av tv-serien "How I Met Your Mother". Episoden kommer på amerikanske tv-skjermer den 12. mai. Første gangen ble nemlig en hit og serien fikk seer-rekord.

Pete Wentz derimot er både høyt og lavt. Her kastet han seg ut fra scenen på etterfesten til the Capitol File Magazine White House Correspondents Dinner på the Newseum i Washington DC

Vi håper det gikk bra med Pete og han ikke dundret i gulvet. Da kunne han jo endt opp som Sacha Baron Cohen. Sacha hoppet rundt på krykker i Miami.

Brooke Shields hopper også rundt på krykker i Santa Monica om dagen, men hun har operert føttene. Sjekk de ortopedisk riktige skoa...

Les mer og se bildene på TOPP.no. (ekstern lenke)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer