- Hollywood gjør deg til en komplett narsissist

Chris Hemsworth og familien flyttet fra Los Angeles for å beholde bakkekontakten.

LYKKELIGE SAMMEN: Chris Hemsworth og Elsa Pataky har vært sammen i nesten seks år. Nylig flyttet de til hans hjemland Australia for å komme seg bort fra overfladiske Hollywood. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE SAMMEN: Chris Hemsworth og Elsa Pataky har vært sammen i nesten seks år. Nylig flyttet de til hans hjemland Australia for å komme seg bort fra overfladiske Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Chris Hemsworth (32) har gjort stor suksess som den muskuløse tordenguden Thor i de populære «The Avengers»-filmene.

I fjor ble australieneren også kåret til «Verdens mest sexy mann» av bladet People.

Filmkarrieren har gjort kjekkasen til en av bransjens største stjerner, men selv er han svært opptatt av viktigheten med å holde bakkekontakten i Hollywood.

- Bransjen gjør deg til en komplett narsissist, forteller han til Vanity Fair, ifølge UsWeekly.com.

- Det er lett å miste kontakten med virkeligheten her. Når man kjører ned en gate blir man konstant minnet på alt man er involvert i eller ikke er involvert i. Det er slitsomt.

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Heldigvis har Chris hatt skuespiller-brødrene Luke Hemsworth (35) og Liam Hemsworth (25) å lene seg til.

Mens Luke er kjent fra såpeserien «Neighbours», har lillebror Hemsworth gjort stor suksess i «Hunger Games»-filmene. Han er også eks-forloveden til Mily Cyrus (23).

- Luke begynte først å jobbe som skuespiller, og jeg gikk i hans spor. Deretter fulgte Liam etter meg igjen. Vi er heldige. Vi er der for å hjelpe hverandre, gi hverandre perspektiv, samt en riktig porsjon med kritikk, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTER HVERANDRE: Alle Hemsworth brødrene er verdenskente skuespillere. Fra venstre: Liam, Chris og Luke.  Foto: NTB Scanpix
STØTTER HVERANDRE: Alle Hemsworth brødrene er verdenskente skuespillere. Fra venstre: Liam, Chris og Luke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skryter av kona

I 2010 giftet seg Chris seg med den syv år eldre spanske skuespilleren og modellen Elsa Pataky (39).

To år senere fikk paret datteren India Rose (3) og i mars i fjor ble de foreldre til tvilling-guttene Tristan og Sasha (21 mnd).

Etter at Chris ble familiemann valgte han å flytte fra Los Angeles til Australia med kone og barn for å gi dem en mest mulig normal oppvekst.

Saken fortsetter under bildet.

HENDENE FULLE: Elsa Pataky med datteren India og en av tvillingsønnene på armen i en park i Malibu i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News
HENDENE FULLE: Elsa Pataky med datteren India og en av tvillingsønnene på armen i en park i Malibu i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

32-åringen får jenter over hele verden mo i knærne når han dukker opp striglet og velkledd på filmpremierer. Selv gir han kona æren for all skryten han får.

- Elsa gir meg selvtillit og får meg til å se bra ut. Hun forteller meg hvordan jeg skal kle meg og gjør meg klar for den røde løperen, avslører han til Entertainment Tonight.

Hemsworth er for tiden kinoaktuell i filmen «In the Heart of the Sea».

I rollen gikk han drastisk ned i vekt for å se mest mulig utsultet ut etter hard medfart på havet.

Se traileren til «In the Heart of the Sea» her:

 

LES OGSÅ: - Jeg levde på kun 500 kalorier om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer