Caroline Grane ble mamma:

Hollywood-fruen fikk barn med ukjent mann

Delte nyheten på Instagram.

BLITT MAMMA: Caroline Grane har blitt mor for første gang til en liten gutt. Det delte hun med følgerne sine tirsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BLITT MAMMA: Caroline Grane har blitt mor for første gang til en liten gutt. Det delte hun med følgerne sine tirsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer
Publisert

For to uker siden ble det avslørt at Caroline Grane (41) kjent fra TV 3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» ventet sitt første barn. Det meddelte 41-åringen i et intervju med svenske Aftonbladet.

- Jeg er kjempeglad for at jeg er gravid, fortalte Grane overfor den svenske avisen den gang.

Nå har den svenske Hollywood-fruen endelig blitt mamma. Det delte hun et i innlegg på Instagram på tirsdag til sine over 11 000 følgere.

På et av bildene vises tv-profilens gravide mage, mens man på det andre ser 41-åringen posere stolt med den nyfødte sønnen i armene.

I innlegget avslørte Caroline at fødselen fant sted for fem dager siden, og gratulasjonene strømmer til i kommentarfeltet til den nybakte moren.

«Gratulerer så mye fantastiske deg. Kjempeglad på dine vegne», kommenterer en av følgerne.

«Gratulerer så mye hjertet mitt. For en skjønn liten gullklump», skriver en annen.

Ukjent hvem som er faren

I det tidligere intervjuet med den svenske avisen fortalte 41-åringen åpenhjertig om at hun gjerne skulle vært en yngre mor, men at hun har hatt flaks.

- Mange av venninnene mine kan ikke lenger få barn. Det er det som er problemet med min generasjon, at de setter karrieren foran. Plutselig har årene gått, og så er det for sent, sa hun i april.

Caroline, som på daværende tidspunkt var i slutten av svangerskapet, ønsket ikke å fortelle hvem som er faren til barnet.

- Jeg er dessverre ikke sammen med ham, men ønsker at han og barnet skal få et godt forhold. Jeg skulle selvfølgelig ønske at det hadde fungert mellom oss, men slik ble det ikke, sa 41-åringen, og opplyste at hun var kjæreste med barnefaren over en kort periode.

- Jeg velger å fokusere på selve fødselen, og at barnet er friskt, la hun til.

TV-bråk

41-åringen er ikke blant de mest kjente av Hollywood-fruene - sammenlignet med navn som Gunilla Persson (60) og Maria Montazami (53) - men sørget for å sette spor da hun først dukket opp i realityuniverset i 2015.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

Tradisjonen tro slapp ikke Caroline unna intrigemakeriet og gnisningene fruene imellom, noe som eksempelvis ble tydelig da 41-åringen gikk ut i media og kalte Gunilla Persson «uinteressant».

- Jeg skjønner ikke hvorfor hun er kjent, det eneste hun gjør er å bråke og skrike, uttalte hun til Aftonbladet i 2015.

Caroline flyttet fra Sverige til USA for flere år siden, der hun lever av å være eiendomsmegler og yogainstruktør.

Saken fortsetter nedenfor.

Klar for norsk reality

Nevnte Gunilla Persson ble for øvrig nylig omtalt i norske medier, da det ble kjent at hun er blant deltakerne i den kommende utgaven av «Farmen kjendis».

I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Vis mer

Da Se og Hør møtte Persson på innspillingsgården, erkjente den vanligvis så selvsikre og rappkjefta 60-åringen at hun muligens var på utrygg grunn.

- Man vet aldri hvordan dette skal gå, fortalte hun.

Likevel:

- Jeg elsker dyr, så for meg er dette som å komme hjem. Jeg er oppvokst med hester og bodde mer eller mindre i stallen som ung, la hun til.

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjeden etter en tur hos gynekologen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer