Caroline Grane:

Hollywood-fruen (41) venter sitt første barn

Nekter å avsløre barnefaren.

BLIR MAMMA: Den svenske tv-profilen Caroline Grane (41), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», er gravid med sitt første barn. Foto: Susanne Kindt / TV3
BLIR MAMMA: Den svenske tv-profilen Caroline Grane (41), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», er gravid med sitt første barn. Foto: Susanne Kindt / TV3 Vis mer
Publisert

Det er i et intervju med svenske Aftonbladet at 41 år gamle Caroline Grane, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», avslører at hun venter sitt første barn.

- Jeg er kjempeglad for at jeg er gravid, medgir Grane overfor den svenske avisen.

Til tross for at førstegangsmødre stadig blir eldre, legger ikke 41-åringen skjul på at hun gjerne skulle vært en yngre mor. Selv mener Grane at hun har hatt flaks.

- Plutselig er det for sent

- Mange av venninnene mine kan ikke lenger få barn. Det er det som er problemet med min generasjon, at de setter karrieren foran. Plutselig har årene gått, og så er det for sent, mener hun.

Grane, som er i slutten av svangerskapet, ønsker ikke å fortelle hvem som er faren til det kommende barnet.

VENTER BARN: Den svenske tv-profilen Caroline Grane (41). Her avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Den svenske tv-profilen Caroline Grane (41). Her avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er dessverre ikke sammen med ham, men ønsker at han og barnet skal få et godt forhold. Jeg skulle selvfølgelig ønske at det hadde fungert mellom oss, men slik ble det ikke, sier Grane, som opplyser at hun var kjæreste med barnefaren over en kort periode.

- Jeg velger å fokusere på selve fødselen, og at barnet er friskt, legger hun til.

Den svenske tv-profilen har allerede dokumentert sin struttende mage gjennom flere innlegg på Instagram, gjerne mens hun gjennomfører en treningsøkt.

Tv-bråk

41-åringen er ikke blant de mest kjente av Hollywood-fruene - sammenliknet med navn som Gunilla Persson (60) og Maria Montazami (53) - men sørget for å sette spor da hun først dukket opp i realityuniverset i 2015.

Tradisjonen tro slapp ikke Grane unna intrigemakeriet og gnisningene fruene imellom, noe som eksempelvis ble tydelig da 41-åringen gikk ut i media og kalte Gunilla Persson for «uinteressant».

- Jeg skjønner ikke hvorfor hun er kjent, det eneste hun gjør er å bråke og skrike, uttalte Grane til Aftonbladet i 2015.

Grane flyttet fra Sverige til USA for flere år siden, der hun lever av å være eiendomsmegler og yogainstruktør.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer" der Åsa Vesterlund og Gunilla Persson krangler om svart magi. Vis mer

Klar for norsk reality

Nevnte Gunilla Persson ble for øvrig nylig omtalt i norske medier, da det i helgen ble kjent at hun er blant deltakerne i den kommende utgaven av «Farmen kjendis».

Da Se og Hør møtte Persson på innspillingsgården fredag, erkjente den vanligvis så selvsikre og rappkjefta 60-åringen at hun muligens var på utrygg grunn.

- Man vet aldri hvordan dette skal gå, fortalte hun.

Likevel:

- Jeg elsker dyr, så for meg er dette som å komme hjem. Jeg er oppvokst med hester og bodde mer eller mindre i stallen som ung, la hun til.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

LES OGSÅ: Mistet lappen etter råkjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer