Hollywood-fest i Plankebyen

John Cleese? Steve Martin? Det kan være duket for mer celebert besøk i Fredrikstad.

KOMMER HAN? John Cleese er en av stjernene som er ønsket til Norge. Foto: TV 2
KOMMER HAN? John Cleese er en av stjernene som er ønsket til Norge. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Regissør Harald Zwart (42) har ferdigstilt arbeidet med "Pink Panther 2". Filmen har allerede blitt testvist to ganger i USA, og i februar er det duket for verdenspremiere i samme land. To uker senere er det klart for for den norske premieren - forhåpentligvis med svært så celebert besøk.

For det er litt av en rolleliste den norske regissøren har hatt kontrollen over den siste tiden. Navn som Steve Martin, Andy Garcia, Jean Reno, Jeremy Irons og John Cleese har alle bidratt i "Pink Panther 2".

Derfor håper også Zwart at flere av stjernene vil dukke opp under norgespremieren på Fredrikstad kino i februar neste år.

- Det er et helt bevisst valg, sier Harald Zwart til f-b.no, før han utdyper:
 
- For da er det mulig for noen av filmens skuespillere - eksempelvis John Cleese eller Steve Martin å gjennomføre et Norges-besøk rent praktisk.

Men 42-åringen, som har hatt stor suksess med "Lange Flate Ballær"-filmene, tør ikke å love fansen storfint besøk.

- Hvem som kommer på de store premierefestene det vet vi først tett oppunder, sier han.

Men forhåpentligvis vil stjernene stille opp, og lage enda mer liv enn Don Johnson gjorde under "Lange Flate Ballær 2"-premieren tidligere i år.

Til Fredriksstad Blads nettsider bekrefter Zwart at han har fått tilbud om også å lage "Pink Panther 3". Men selv har han ikke bestemt seg for om han vil takke ja eller ikke.

- Nå skal jeg koble helt av frem til 25. august. Så får vi se hva mitt neste prosjekt blir. Vi har jo bestemt oss for å lage "Lange flate ballær 3" også, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Nå er han en superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer