Holly Madison vurderte å ta sitt eget liv

Livet som Hugh Hefners kjæreste på Playboy Mansion skal ha vært et sant mareritt.

FALSK IDYLL: Hugh Hefner med sine tre eks-kjærester, (f.v)  Holly Madison, Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt. Her er det kontroversielle firkløveret på promotering av serien «The Girls Next Door» i juni 2007.  Foto: All Over Press
FALSK IDYLL: Hugh Hefner med sine tre eks-kjærester, (f.v) Holly Madison, Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt. Her er det kontroversielle firkløveret på promotering av serien «The Girls Next Door» i juni 2007. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sammen med Kendra Wilkinson (29) og Bridget Marquardt (41) bodde Holly Madison (35) i idylliske omgivelser i Beverly Hills på den beryktede Playboy Mansion fra 2005 til 2009.

Her var de alle tre kjærestene til Hugh Hefner (88), og deres utradisjonelle liv ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

Men mens mange kanskje har misunnet jentenes glamorøse livsstil med høy champagne-føring, så skal virkeligheten bak husets fire vegger ha vært ganske annerledes enn det inntrykket man fikk på TV.

Før jul avslørte Kendra blant annet at hun ikke visste at sex med Hefner inngikk i avtalen da hun flyttet inn. Tobarnsmoren fortalte også at de tre jentene byttet på å dele seng med mannen som kunne vært deres egen bestefar - noe Kendra gruet seg så mye til at hun måtte ruse seg først.

Saken fortsetter under bildet.

SLET PERSONLIG: Holly Madison var Hefners favorittkjæreste. Her er paret sammen i 2008. Foto: All Over Press
SLET PERSONLIG: Holly Madison var Hefners favorittkjæreste. Her er paret sammen i 2008. Foto: All Over Press Vis mer

Mistet seg selv

Nå åpner også Holly Madison seg om årene som Hefners kjæreste.

I sin selvbiografi, som kommer i bokhyllene til sommeren, deler hun flere mørke hemmeligheter fra tiden i rampelyset.

«Med kjendisfester og et svært suksessfullt TV-program virket livet på Playboy Mansion som et ekte eventyr. Men det fire år lange oppholdet i huset utviklet seg raskt til å bli en undertrykkende rutine av strenge regler, manipulasjon og krangler med ambisiøse, illojale jenter», står det i en pressemelding, ifølge People.com.

«Livet på innsiden av den beryktede Playboy Mansion var ingen drøm, men et mareritt. Etter å ha mistet sin egen identitet, selvtillit og fremtidsdrømmer, befant Holly seg alene i badekaret mens hun vurderte å ta sitt eget liv».

Madison, som var 88-åringens favoritt, er i dag gift med Pasquale Rotella som hun har datteren Rainbow Aurora (2) sammen med.

LES OGSÅ: - Jeg tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer