KJENDISPAR: Eddie Fisher og Elizabeth Taylor var et  av 1960-tallets mest berømte par. Paret var gift fra 1959 fra 1964. Foto: Stella Pictures
KJENDISPAR: Eddie Fisher og Elizabeth Taylor var et av 1960-tallets mest berømte par. Paret var gift fra 1959 fra 1964. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hollwyoodlegende døde

- Amerika har et mistet et av sine ikoner.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske filmbransjen er i sorg etter at  50-talls sangeren og skuespilleren Eddie Fisher døde onsdag i en alder av 82 år.

Datteren Tricia Leigh Fisher sier til nettsiden Gossipcop.com at faren døde på et sykehus i Berkeley, California, etter at en hofteoperasjon førte til komplikasjoner.

Fisher er kjent for sine roller i filmer som «Bundle of joy» og «Butterfield 8». I den sistnevnte spilte han mot Elizabeth Taylor, som han siden giftet seg med i 1959. Paret gikk fra hverandre i 1964.

Fisher har også vært gift med skuespilleren Debbie Reynolds, som han fikk to av sine fire barn med. En av døtrene, Carrie Fisher, ble på 70- og 80 tallet kjent som «prinsesse Leia» i de populære «Star Wars»-filmene.

- Amerika har et mistet et av sine ikoner, sa familien i en pressemelding etter at dødsfallet ble kjent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skuespiller-legende gikk bort


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer