<strong>FRISKE FORELDRE:</strong> Da Nina Persson ble rammet av livmorhalskreft holdt hun tett om sykdommen. I dag er hun kreftfri, og hun og A Camp-makker Nathan Larson (t.h) er blitt foreldre for første gang. Foto: Stella  Pictures
FRISKE FORELDRE: Da Nina Persson ble rammet av livmorhalskreft holdt hun tett om sykdommen. I dag er hun kreftfri, og hun og A Camp-makker Nathan Larson (t.h) er blitt foreldre for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer

Holdt tett om kreftsykdommen

Artisten avslører alt i ny film...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske The Cardigans-vokalisten og låtskriveren Nina Persson (36) holder vanligvis ganske tett om privatlivet sitt.

Men i den nye filmen «Jag är min egen Dolly Parton» forteller hun for første gang om at hun ble rammet av livmorhalskreft. Kun den vakre artistens aller nærmeste visste om den behandlingen og sorgen hun måtte gå igjennom.

- Gynekologen ringte meg og ville at jeg skulle komme inn, forteller hun ifølge Expressen.

36-åringen hadde vært hos gynekologen for en fertilitetskontroll og ventet bare på resultatene da hun fikk telefonen. Persson hadde ikke ventet at gynekologen ville møte henne igjen, så hun fikk raskt en dårlig følelse.

- De fortalte at jeg hadde kreft som hadde spredt seg oppover kantene på livmoren, sier artisten i filmen.

Tilstanden hennes var alvorlig og kun en operasjon kunne redde livmoren. Inngrepet ble gjennomført og heldigvis klarte legene å fjerne kreften uten å måtte ta livmoren også. The Cardigans-stjernen frisknet til og fortsatte å jobbe med A Camp, bandet hun har sammen med mannen Nathan Larson (40).

- Barn var noe som måtte vente, det var for kort tid siden kreften. Jeg gikk i terapi og på møter i en støttegruppe for å takle de traumatiske opplevelsene, forteller Persson.

Etter en stund kjente hun seg moden til å forsøke å få barn. Livmoren hadde ikke fått varige mén etter kreften og operasjonen, og den 30. september i fjor ble paret foreldre for første gang - til lille Nils.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer