Gwyneth Paltrow:

Holdt sykdommen hemmelig

Skuespilleren sliter fortsatt med fatigue etter at hun ble smittet av coronaviruset tidlig i pandemien.

HADDE CORONA: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har hatt corona og sliter fortsatt med ettervirkninger. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
HADDE CORONA: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har hatt corona og sliter fortsatt med ettervirkninger. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (48) ble tidlig i pandemien smittet av coronaviruset, skriver hun i et innlegg på nettsiden til skjønnhet- og livsstilssmekket sitt Goop.

Skuespilleren - kjent fra filmer som «Iron Man» og «The Avengers» - avslører at hun fortsatt sliter med ettervirkninger av virussykdommen - som blant annet fatigue og hjernetåke.

- Jeg tok noen tester i januar, og de viste veldig store verdier av betennelse i kroppen min, forklarer Paltrow, som også sier at hun oppsøkte en lege som forklarte at hennes helbredelsesprosess har vart lengre enn det som er vanlig.

Stjernen deler videre at hun droppet alkohol og sukker, og fulgte en sunn diett mens hun kom seg etter viruset.

- Jeg har laget mye mat, og noe av det var virkelig godt. Jeg lagde kamskjell med sprø kapers og salvie nylig, og asparges med baconvinaigrette og noen små artisjokker med fylte urter og hvitløk, fortsetter Goop-grunnleggeren.

Delte nakenbilde

Gwyneth Paltrow er ikke akkurat kjent for å spare på kruttet. Hun vekker til stadighet oppsikt i sosiale så vel som tradisjonelle medier - enten det gjelder orgasmelys, sexavsløringer eller nakenbilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer