Gwyneth Paltrow:

Holdt sykdommen hemmelig

Skuespilleren sliter fortsatt med fatigue etter at hun ble smittet av coronaviruset tidlig i pandemien.

HADDE CORONA: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har hatt corona og sliter fortsatt med ettervirkninger. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
HADDE CORONA: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har hatt corona og sliter fortsatt med ettervirkninger. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (48) ble tidlig i pandemien smittet av coronaviruset, skriver hun i et innlegg på nettsiden til skjønnhet- og livsstilssmekket sitt Goop.

Skuespilleren - kjent fra filmer som «Iron Man» og «The Avengers» - avslører at hun fortsatt sliter med ettervirkninger av virussykdommen - som blant annet fatigue og hjernetåke.

- Jeg tok noen tester i januar, og de viste veldig store verdier av betennelse i kroppen min, forklarer Paltrow, som også sier at hun oppsøkte en lege som forklarte at hennes helbredelsesprosess har vart lengre enn det som er vanlig.

Stjernen deler videre at hun droppet alkohol og sukker, og fulgte en sunn diett mens hun kom seg etter viruset.

AVSLØRING: Gwyneth Paltrow delte en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg har laget mye mat, og noe av det var virkelig godt. Jeg lagde kamskjell med sprø kapers og salvie nylig, og asparges med baconvinaigrette og noen små artisjokker med fylte urter og hvitløk, fortsetter Goop-grunnleggeren.

Delte nakenbilde

Gwyneth Paltrow er ikke akkurat kjent for å spare på kruttet. Hun vekker til stadighet oppsikt i sosiale så vel som tradisjonelle medier - enten det gjelder orgasmelys, sexavsløringer eller nakenbilder.

Sistnevnte var tilfelle i september i fjor, da Paltrow feiret sine 48 år på jorda med å dele et lite beskjedent bilde av seg selv med sine over sju millioner følgere på Instagram.

Bildet satte naturligvis fyr på nettet og har sanket inn ikke mindre enn 1,1 millioner likerklikk. Bildet skapte også reaksjoner hos Paltrows datter Apple Martin (16). Som tenåringer flest ble hun nok en smule brydd over morens nakenpåfunn.

«MAMMA», lød kommentaren fra 16-åringen, som på kort tid fikk godt over 10 000 likerklikk på utbruddet sitt.

Skuespilleren fikk selvfølgelig også med seg kommentaren til datteren, og svarte med tre emojier som gråter av latter.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow fikk høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox Vis mer

Andre i kommentarfeltet skrev at de ikke hadde problemer med å forstå at Apple ble flau over moren.

«Jeg hadde også blitt forskrekket, selv om mora mi er vakker og har en fantastisk figur», delte en, mens en annen skrev:

«Hei Gwyneth, flott kropp, men det ser ut som at du gjør datteren din flau».

Gwyneth Paltrow har de to barna Apple Martin og Moses Martin (14) sammen med Coldplay-vokalist Chris Martin (43). De var gift i en årrekke, men skilte lag i 2016.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco hyllet ektemannen - fikk svar fra eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer